Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Pici telefon, óriás akksival?
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
Komi28 #31059 üzenetére
Olyan tudtommal van benne, hogy eltárolja a csatornához tartozó hangerőt. Magyarul ha egy csatorna sokkal hangosabban szól a másiknál akkor lejjeb lehet venni a hangját a beállításoknál és ezt megjegyzi.
Az ellen, hogy a reklám hangosabban szól semelyik tv nem tud tenni semmit, talán majd a médiatörvény hatására ez megszűnik.
-
Johnny Cage
addikt
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Komi28 #26324 üzenetére
Fölösleges lenne leírnom, mivel a saját lejátszómhoz, PS3-mamhoz és TV szolgáltatómhoz kalibráltam a TV-t, ami másnál úgyis teljesen eltérő képet adna. Amúgy minden forrásnál egész közel esnek az értékek a THX-profilban gyárilag beállítottakhoz: alapvetően a kontrasztot 1-2-vel növeltem, a fényerőt ugyanennyivel csökkentettem, a színtelítettség nagyjából jó, a képélességet levettem minimálisra, plusz az RGB-be nyúltam bele itt-ott, de max. 2-3 értékkel tér csak el a középtől általában a dolog.
-
ZEN1TH
őstag
válasz
Komi28 #23606 üzenetére
By DM-Fan:
"1. "F" gomb az oldalpanelen.
2. Folyamatosan nyomni a hangerőcsökkentés gombot az oldalpanelen.
3. Közben a távirányítón 3x megnyomni a "0"-t
Elindul a szervizmenü.
4. Megnyomni a "2"-est.
5. "OK"
Bejön az SRV-TOOL
6. "PTCT"-hez menni.
7. A "PTCT" melletti üres cellába lépni!
8. "Mute" gombot nyomni kb 5-7 másodpercig.
Elő jön 2 számsor, az üzemidő és a bekapcsolások száma.Kilépés: az "Exit" gombot hosszan nyomni.
Csak saját felelősségre próbálkozz vele és véletlenül se módosíts semmit a szervízmenüben!"
-
Dave77
tag
válasz
Komi28 #22250 üzenetére
Tegnap láttam a S**urnos katalógust és a 42G20-ra pont vonatkozik a 30 hónap. Nem olyan rossz dolog ez a 0%-os THM. Ha nagyon leegyszerűsítjük, akkor a készülék árának a felére számolj átlagos betéti kamatot, kb. ennyit nyersz, ha addig lekötöd a pénzed. Nagyságrendileg hétezer forint ebben az esetben. Ha meg nincs rá a pénzed, nyilván a +30 hónap tévézés élményét nyered.
-
BaLee
addikt
válasz
Komi28 #22135 üzenetére
Nekem erről nincs tapasztalatom, az itt olvasottakból gyűjtöttem az infókat. Abban azért biztos vagyok, hogy egy normálisan bejáratott panelnek ez a 2-3 óra meg sem kottyan ha utána valami változó képtartalommal az esetleges ghosting nyomtalanul el van tüntetve.
Más. Közben felhívtam az egyik boltot ahova először elküldtem az ajánlatkérést és még várják az árat ők is, talán holnapra lesz belőle valami. Viszont kicsit lelombozott, mert azt mondta, hogy olyan 1-2-3%-nál többre ne nagyon számítsunk, mert nem olyan nagy tétel ez.
Annyiért mondjuk nincs sok értelme szenvedni közös rendeléssel én legkevesebb 10-15%ra számítottam. Viszont akkor továbbra sem értem, hogy a Szlovákoknál hogy lehet ennyivel olcsóbb.
Na majd kiderül...
-
Gabor970
addikt
válasz
Komi28 #22135 üzenetére
bejáratott készülék esetén szerintem minimum 5 órányi statikus tartalom lehet véglegesen beégve. sokmindentől függ. El tudom képzelni, hogy pár hónapnyi kizárólagos RTL nézéssel -reklámok ide vagy oda- igenis bele lehet véglegesen sütni a logót.
Mindaz amit írtam nem konkrét tapasztalat folyománya, hanem csak így gondolom eddigi olvasmányaim és "ghosting" tapasztalatom alapján. -
IrsaiOlivér
tag
válasz
Komi28 #21935 üzenetére
Kb. 2 hónapja van meg, eddig minden rendben vele. Szerintem korrekt a képe, ahhoz képest amit az áruházakban láttam a Tv adás minőségén (igaz digitális) meg is lepődtem, HD anyag pedig szerintem gyönyörű.
A G20 biztos egy más kategória (írják itt sokan), de laikusként Nekem ár-érték arányban tökéletesen megfelelt.
Üdv.
Ja! csak jobb lett volna egy 50"-os belőle..
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Nintendo Switch
- Spórolós topik
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest