Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Indiában szeretnek TV-zni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Aktív témák
-
Vindex
tag
válasz
zonusz #38502 üzenetére
Mint írtam nekem g20-as van, így valószinüleg nem teljesen azonosak a beállítások.
Csak HD filmeket nézek rajta Tv-műsort nem - nincs mit -, a filmeket is csak hétvégén. Tavaly karácsony óta használom és csak 310 óra és 323 ki-bekapcsolást mutat az űzemidőszámláló.Szóval Prof1:
Kontraszt: 33
Fényerő: +1
Szintelítetség: 27
Képélesség: 3
Öko: ki
P-NR: ki
Panel: be
Gamma: 2,2Biztos leszólnak érte, de nekem be van kapcsolva az "inteleligent frame creation", mert én így látom folyamatosnak a mozgást bizonyos kameramozgásoknál.
Ezeket egy Popi A-210-eshez hangoltam be úgy, hogy a fényerőt +1-re állítottam, mármint a popin.
Valószinüleg neked nem ilyen lessz a jó, mert nem azonos két model. -
zippofcy
senior tag
válasz
zonusz #37286 üzenetére
AVforums VT30 tesztjéből: [link]
"Some may be wondering what the differences are between the GT series and the VT30 in performance and feature terms. Well, the VT30 uses a new blacker Louvre filter on the screen surface which is darker than that available on the GT. This helps prevent ambient light washing out the image in a bright room and increases the black level. Added to the new cell structure in the new Panels this year, with short stroke phosphor, directed light output and increased voltage, the VT30 should be capable of better black level performance without suffering to much from images appearing dull in calibrated modes. As mentioned, the set up features and calibration controls have been expanded on the VT30 along with the one sheet design. Plus the VT30 comes with two pairs of 3D Glasses and a WiFi dongle."
-
Bodor
veterán
válasz
zonusz #36709 üzenetére
Szerintem képminőséget nézve nagy különbség nem lehet a 50G20 és G30 között, ha van rá lehetőség, tényleg érdemes saját szemmel meggyőződni róla. Árban a 50GW20 ( ez szinte uaz. mint a G30, csak van még benne DVB-S tuner is, ) és a G30 között (amiben ugyan már az új G14-es panel van, de nem biztos, hogy szemmel látható a különbség) pl.itt csak 13.500.Ft. a különbség.
-
gban
veterán
válasz
zonusz #36709 üzenetére
A válaszoktól függetlenül, személyesen megnézted már a G30-at, akár összehasonlítva egy mellette levő G20-szal?
Mert az is döntő szempont kell hogy legyen hogy te mit látsz, melyik tetszik jobban, egyformának látod, stb.
Vagyis ne csak a leírtakra hagyatkozz, 50%-ban az döntsön hogy neked melyik tetszik jobban (már ha kapsz G20-at abban a méretben ami neked kell), de az is fontos, hogy az olvasottakat figyelembe véve nézd a modelleket, ne csak úgy "ránézésre".
Nálam is sokat segített az olvasás utáni nézelődés, ekkor már tudtam hogy mi az amit látok, akár pozitívum, akár negatívum esetén. -
erdoke
titán
válasz
zonusz #34671 üzenetére
Nekem még mindig egy ~5,5 éves Panasonic SD plazmám van, és volt olyan, hogy hónapokig napi 16-20 órát ment, ráadásul főleg retek klub zoom nélkül (asszony itthon pici gyerekekkel). Soha nem láttam még beégésre utaló nyomot, és most se találok ilyesmit még közelről, direkt keresve sem.
Szóval szerintem típustól is erősen függ. -
jolti
senior tag
válasz
zonusz #34668 üzenetére
Van más is az rtl-én kívül. Filmboxok, HírTv, Axn Scifi stb...
De, ha egy kicsit odafigyelsz semmi gond nem lesz. Legalább is én csak egyetlen egyszer láttam idáig egy 3 perces ghostot, de azt is csak azért, mert egy fél méterre ültem a t-től, miközben a media playerrel szöszöltem.
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Apple MacBook
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest