- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz TitiRii #187254 üzenetére
A PS4-nek van natív billentyűzet és egér támogatása, a játékfejlesztők szabadon dönthetnek, hogy élnek-e vele. Viszont a játékok 99+ százaléka csak kontrollert támogat. Ezek az adapterek meg átalakítók amiket találtál, konkrétan a kontroller inputját emulálják. Éppen ezért nem is ugyanaz mintha natív egérrel játszanál.
Szinte mindenki aki PC-ről tér át, egyből ezen kezd agyalni. Pedig az teljesen természetes, hogy szokatlan a DS4 és eleinte béna vagy vele. Kis gyakorlással belejön az ember, és mégiscsak kényelmesebb a fotelben/kanapén a kontroller.[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz TitiRii #187254 üzenetére
Szia
Ha átalakítóban gondolkodsz, akkor csakis a Xim4 vagy a Xim Apex. Azért amit linkeltél pénzt adni mintha a wc-n húznád le.
Még a Hori Tac Pro jöhet szóba a Xim termékeken kívül.Azt azért vedd figyelembe, hogy ez csak egy kontroller képességeihez mérten emulálja az egérmozgást, tehát nem lesz olyan pontos, mint PC-n. Másrészt ezzel tönkreteszed azok játékát, akik kontrollerrel játszanának.
Offline játékhoz amúgy miért kéne átalakító? Én is ős pc-s voltam, mikor 1 éve áttértem ps-re, kb 2 hét mire megszokod a kontrollert, én már nem is tudnék egeret venni a kezembe.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz TitiRii #187265 üzenetére
Ahogy előttem írták.Xim/xim apex vagy Hori Tac Pro.Az utóbbi hivatalos sony periféria.Mind a kettő ketyere kb 40K.Ximhez még kell venni egér+bill párost is.
Elvileg a xim/xim apex majdnem pc érzés.Ezt mondják a felhasználók.
Hori Tac pro necces, de jobb mint a kontroller ha jól betudod állítani.
Itt van a topikja.
Ezt a témát itt ne erőltesd, mert sokan nem szimpatizálnak ezekkel a kütyükkel.A linkelt topikban nem para.[ Szerkesztve ]
-
TitiRii
senior tag
válasz TitiRii #187265 üzenetére
találtam még párat, bár itt már eléggé elszabadulnak az árak:
[elég szimpatikusnak tűnik]Akinek kell valami, vagy akar valamit munka időben keressen az itt megadott telefonszámon! Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clash of Clans
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Batch programozás
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest