- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Krissz1983 #185672 üzenetére
"Egy konzolt mindig is a játék élmény fog eladni nem pedig a nyers erő."
Ez így van.Azt pofázom pár éve.Akinek meg van pénze, vagy sikerül otthon eladni valahogy a "miért kell két-három konzol a háztartásba" (nekem nem sikerült...) az felborítja ezt a "szabályt".
Tehát ha a Pókember ebben a minőségben xboxra jött volna, akkor már rég lenne itthon xbox is.Az asszonynak meg hazudnék hogy "áh, ez egy hamutartó, nem konzol" vagy mitomén'...vagy cserébe vennék neki egyszerrei 40 új fehérneműt[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Ezt mintha én írtam volna.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Woodslave
félisten
bennem egyértelmű volt mindig ha valaha lesz konzol az csak ps lehet. Ha logikus magyarázatot keresek akkor nyilván nem marad más mint az ex játékok, de valahogy laikusként nekem a ps volt A játékgép. Szerencsére ez a legjobb gép amivel valaha dolgom volt szóval én nem veszek észre/figyelek olyan dolgokra amik másokat zavarnak.
Környezetemben azt figyeltem meg, hogy a gyerekeknek a szüleik inkább vesznek xboxot (mondjuk jó páran 360-at "előtelepített" játékokkal ) Melóhelyen 3 embernek van ps a kolléga aki velem szemben ül xboxot vett, valami megmagyarázhatatlan okból (mármint nem halo meg forza miatt) Neki ez volt "bekattanva" ahogy nekem a ps. (bár az enyém indokolhatóbb mert lenyomtam az unchartedeket, last of ust, bloodborne van most meg a pókember )
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest