- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery9112
őstag
válasz
#42308056 #167713 üzenetére
Az egyiptomi setting tökéletes, látványos, rengeteg tennivalóval/felfedezni valóval. A harcrendszer szerintem hasonló mint a GoW-ban csak ott azért ezerszer kidolgozottabb és több kombó van.
A világ létrehozásában látni mennyi energiát fektettek. Ha érdekel az egyiptomi történelem és a kor érdekességei akkor a túra módot is próbáld ki mindenképp.
Ami elveheti a kedved a játéktól, az az, hogy kb. 0 története van a játéknak és az is eléggé a Ubisoft sablont követi. Megölték kutyám/macskám/apám/anyám/gyerekem ezért bosszút állók és beszinkronizálom a környék magasabb pontjait. Ennek annyi lehet az előnye, hogy tökéletesen befogadható bárki számára, független attól, hogy előtte játszottál minden játékkal vagy ez életed első AC játéka.
Végigvittem mindkét kiegészítővel együtt és kaptam egy korrekt játékot. A gondom csak az volt, hogy sugárzott belőle, hogy ennél sokkal de sokkal több lehetett volna.
-
-
Gery9112
őstag
válasz
Jim-X #167521 üzenetére
Nagyon jó film. Én a Jó a Rossz és a Csúfot fogom.
- Kétféle ember van ezen a világon. Az egyiknek kötél lóg a nyakában, a másiknak meg le kell vágnia. Figyelj, a nyak, amin a kötél van, az enyém. Enyém a kockázat, ezért legközelebb többet akarok, mint a felét.
- A kockázatot tényleg te vállalod, de a kötélről én váglak le. Ha csökkentjük a százalékomat, talán nem tudok pontosan célozni.
-
Gery9112
őstag
Nyílt világú Harry Potter játék lehet készülőben a Warnernél
Az info nem megerősített forrásból származik azonban a videó minősége eléggé odaver plusz nemrég adtak ki egy HP címet mobilokra. Nem lenne meglepő ha most újra elővennék a címet.
-
Gery9112
őstag
válasz
Tyler Durden #167506 üzenetére
-Hoztatok nekem lovat?
-Nem, de majd megosztom veled az enyémet.
-Nem kell, úgyis lesz két fölösleges. -
Gery9112
őstag
Egyetértek, nem könnyű jó fordítást összehozni, főleg ha rengeteg tényező hátráltat. Plusz nem árt képben lenni a karakterekkel is, hogy ők hogyan beszélnek. Egy rutinos fordító hamar látja, hogy aki fordított egy játékot/filmet/sorozatot mennyire volt képben a forrásanyaggal.
Ezért hozom fel mindig a Witcher 3-t pozitív példának. Látszott, hogy a készítők képben voltak és nem csak lelketlenül fordították a szöveget.
(#167413) crue: Hát, szerintem mások majd beszélnek a saját nevükben, ne te mondd meg kinek mi jön be/ nem jön be. Hovatovább a google fordítós szar fordítás nem von le az azt tartalmazó hír értékéből, szóval nincs mit.
Harmadrészt az információtartalma végett nem tartom olyan offnak mint az "xbox fos a ps4 király" és a "most vettem prot és rohadt hangos hát hogy birtok egy szobában maradni vele" témát.
-
Gery9112
őstag
válasz
ProEvoFan #167407 üzenetére
Olyan minőségi, ahogy én szoktam itt fordítani?
Bár egy Witcher 3 szintű fordítással simán kipróbálnám én is. Mostanában azért szerencsére, ami kijön játék magyarul annyira nem gáz. Vannak hibák meg elütések persze de közel se vállalhatatlan.
Legrosszabb tapasztalatom sorozattal volt a 24 5. évadánál egyszer megnéztem milyen a magyar felírat és sikerült az "I will keep my eye on him"-re frappánsan azt írni, hogy "nem fogom kivenni a szememről".
(#167409) wesder: Azt (sajnos) nem láttam még.
-
Gery9112
őstag
Vörös Halott Megváltás 2. videó
Küldetésekről és a lehetőségekről szól. Valamivel rövidebb mint az első videó.
-
Gery9112
őstag
válasz
Tyler Durden #167379 üzenetére
Igen azt hiszem október 23., utána jön a 2. dlc novemberben és a 3. decemberben.
-
Gery9112
őstag
válasz
Tyler Durden #167373 üzenetére
Biztosra veszem, hogy tetszeni fog. Annyira figyelj majd bár lehet, hogy tudod. Ahhoz, hogy a játék magyar nyelvű legyen a playstation menüjének is magyarnak kell lennie. Nem fog felugrani egy ablak az első indításnál, hogy milyen nyelven szeretnéd játszani.
-
Gery9112
őstag
válasz
Tyler Durden #167366 üzenetére
Mindenképp arachnidálódj
Nagyon jó játék. Sajna én a sima kiadást vettem meg de most, hogy végigvittem a játékot nagyon várom a dlc-ket. Első napos vételek lesznek.
-
Gery9112
őstag
válasz
Tyler Durden #167360 üzenetére
Rogyásig van tartalommal, biztos sokan játszanak még vele de haverokkal összeülve partyban is hatalmas fun. Én PC-n toltam ott nagyon jó volt csak publicba nem lehetett menni a sok cheater miatt, feltételezem csalók nincsenek konzolon szóval ott még a public is jó.
Ennyiért nagyon jó vétel valóban.
-
Gery9112
őstag
Ma jön a második Vörös Halott Megváltás videó
Rockstar beindította a marketinggépezetet.
-
Gery9112
őstag
Hogy legyen 1 napi EA hír is.
Fifa 19: legritkább játékosok megszerzésére kevesebb mint 1% az esély
-
Gery9112
őstag
válasz
#31683072 #166998 üzenetére
Bármikor meg tudod nézni milyen trófeák vannak meg és melyik hiányzik. Én azokat a játékokat, amelyeket szeretek mindig 100%-ban megcsinálok. 1-2 kivételével egyikért se kellett nagyon megerőltetem magam. Amiért igen ahhoz innen a fórumról ültünk össze páran és jól szórakoztunk (uncharted 4 Coop mód).
-
Gery9112
őstag
válasz
hellboy.4591 #166972 üzenetére
Nem kell mindent elhinni, amit írnak.
Onnantól fogva, hogy valami nem hivatalos forrásból származik már rizikós. -
Gery9112
őstag
válasz
#20844032 #166935 üzenetére
Megfogtad a lényegét, jár a keksz.
Itt igazából arra próbáltam célozni + hozzá is tettem, hogy saját vélemény, hogy konzolon játszani nem úgy ülnek le általában az emberek mint a PC elé. Ha annyira menne az RTS műfaj konzolon akkor nem annyi lenne rajta amennyi eddig kijött......
-
Gery9112
őstag
válasz
l.skywalker #166930 üzenetére
Hát nem tudom TV elé nem feltétlenül ülnék le AoE-t vagy bármilyen más stratégiát játszani egér+bill támogatás ide vagy oda. Valahogy az RTS szerintem nem konzolra lett kitalálva. Aztán lehet egyedül vagyok a véleményemmel.
Egyedül talán a körökre osztott stratégia, de a civilization megzabálná a konzol erejét. Ezért nem is értem, hogy a CIV VI-t kiadják Switch-re, mutattak képeket a játékból és olyan vállalhatatlanul retek ronda és végtelenségig van butítva, hogy nem is értem ki gondolta ezt komolyan + az irányítás is egy rémálom lehet majd.
-
Gery9112
őstag
válasz
markknight #166807 üzenetére
Játssz pár játékkal és megtudod.
Valószínű van funkciója ha rajta van.
Xaels: A Raymanban a jegyek kaparása baromi ötletes volt. Imádtam én is.
-
Gery9112
őstag
Red Dead Redemption 2-nek 105 GB hely kell a telepítéshez és 32 játékost támogat az online része
+ bizonyos online tartalmakra 30 napos PS exkluzivitás lesz.
-
Gery9112
őstag
válasz
gianni85 #166750 üzenetére
Szerencsére nekem is voltak olyan játékok pluszban, amiket meg akartam venni idővel, Heavy Rain, Beyond 2 Souls, AC: Freedom Cry de ezek a játékok még jók is.
Nekem nagy mázlim volt mert amikor vettük pár éve a PS-t akkor abban a hónapban volt ingyenes a Rocket League és ha már itt van hát nézzük meg alapon letöltöttem. A mai napig aktívan játszom vele sőt van, hogy többen partyban játszunk 3v3 vagy 4v4 meccseket.
-
Gery9112
őstag
válasz
szabeska #166747 üzenetére
90%, hogy csak annak a mentéseit lehet felhőben tárolni, akié az előfizetés. Én tesómmal felezek és nem emlékszem, hogy nálam opció lett volna a felhőbe mentés míg nála igen.
Az, hogy egy gép egy merevlemez irreleváns mert fiókonként teljesen külön kezeli a mentéseket. Ha a saját fiókomban vagyok és a mentéseket nézem csak a saját mentéseimet látom. Nem látom az összes felhasználó által létrehozott mentést.
-
Gery9112
őstag
válasz
Tyler Durden #166735 üzenetére
Szokd meg, ez minden hónap végén/elején itt örök téma.
-
Gery9112
őstag
válasz
#95558144 #166571 üzenetére
1, Minden hírt elolvasok, amit kiteszek. Butaság lenne agyatlanul posztolni.
2, Az volt idő kérdése, hogy a zárást követően megjelenik a cikk a perlésről. A per elkerülhetetlen volt, egyrészt az előre tájékoztatás elmulasztása miatt másrészt pedig a végkielégítés is kérdéses.
-
Gery9112
őstag
Telltale (ex) alkalmazottak perlik a céget
Mondjuk ez csak idő kérdése volt. Tegnap óta ha jól tudom nem is lehet megvásárolni az utolsó WD évadot egyik store-ban sem. Ennyi volt.
Telltale féle Stranger Things játékmenet videó + concept art
-
Gery9112
őstag
-
Gery9112
őstag
válasz
#95558144 #166377 üzenetére
Igen ez volt az a rész, ahol én is csak a szemem forgattam.
Inkább nem reagáltam rá akkor mert egyrészt regényt írhattam volna másrészt így is sok volt már az offolás aznap. Felfogtam úgy, hogy valamit tuti kompenzálni szeretne, ha a fórumot normális keretek között történő véleménycsere helyett azonnal személyeskedésre és a más véleményének totális elutasítására használja.
-
-
Gery9112
őstag
Októberben tervez mindent pótolni az EA/DICE. Bemutatják a járműveket, pályákat, indulás utáni tartalmakat, kampányt, co-op és battle royale módot.
-
Gery9112
őstag
válasz
Carlos Padre #166323 üzenetére
Molyneux munkásságnak a 80%-a abból áltl, hogy fűt-fát ígért majd miután mindenki kijátszotta a játékot és várta a következő részt akkor szidta a korábbi játékot, elismerte a hibáit de majd a mostani mindenben tökéletes lesz.
Ez egy ilyen ördögi kör volt nála.
-
Gery9112
őstag
Persze de szerintem itt a 3-ban megtalálták az arany középutat. Az első rész kimaradt, csak a 2. résszel játszottam legnehezebb fokozaton. Ott ha jól emlékszem még 2-3 embernek se lehetett nekimenni megfelelő olaj és főzet nélkül sőt helyenként indokolatlanul nehéz volt a játék. A 3. rész ennél jóval engedékenyebb de így is rejt kellő kihívást, főleg a HoS békakirálya.
-
Gery9112
őstag
válasz
kriszpontaz #166041 üzenetére
A sztoriírók mindkettőnél jól jönnének.
Ha a Ubihoz kerülnek akkor talán leszoktatnák őket a megölted az apám/anyám/kutyám/tesóm ezért bosszút állok de előtte megmászom az összes rádiótornyot mert nem látom hol vagy sztorikról.
-
-
Gery9112
őstag
válasz
Carlos Padre #165915 üzenetére
Red Dead Redemption fákje
-
Gery9112
őstag
-
Gery9112
őstag
válasz
FollowTheORI #165612 üzenetére
Pontosan, a wireless dolog alap lenne mert a nintendohoz kb 10 centis volt a kábel..... belemásztam a tv-be.
-
Gery9112
őstag
válasz
Bencus88 #165456 üzenetére
Egyáltalán nem.
Ez az első játék ahol én is 5 percenként nyomogatom a photo mode-ot. A többi PS exklúzívnál is szoktam csinálni képeket pár képet de egészen idáig csak egy pluszként tekintettem rá, hogy ha szépnek találom a tájat meg tudok örökíteni. Itt mintha a játék része lenne, imádom.
-
-
Gery9112
őstag
válasz
Scale #165320 üzenetére
Hát az esély mindig megvan rá, bár Bethesda játékot még nem láttam PS Plusz játékok között. Erre azért nem alapoznék. Valamint az is fontos, hogy a játék addig a tiéd, ameddig él a PS előfizetés. Tehát ha pl. most veszel veszel 12 hónapot de a 11. hónapban csodával határos módon a Skyrim lesz az ingyenes játék akkor 1 hónap alatt nem hinném, hogy végére érnél a játéknak.
-
Gery9112
őstag
Mérges János: Arachnid ember review Hátha érdekel valakit.
-
Gery9112
őstag
-
Gery9112
őstag
válasz
ProEvoFan #164275 üzenetére
Az összes halott, ez így igaz. Megmondta az EA. Bár amilyen Medal of Honor játékokat csináltak, megszégyenítették a C&C brandet és a Star Warsból nem tudnak mást csak multiplayer játékot kihozni csodálkozom, hogy egyáltalán valaha létezett olyan, hogy single player.
-
Gery9112
őstag
Arachnid ember soundtrack előzetes Ha végig ilyen lesz a zene akkor ütni fog.
-
Gery9112
őstag
válasz
Peace #163756 üzenetére
Választ a digitális öntöde adja, így nézett ki ps 3-n. Minden kívánságod így teljesüljön.
-
Gery9112
őstag
Marvel Arachnid embere trófea lista
Achtung!
Nem rejtett trófeaként vannak a sztori trófeák, szóval csak óvatosan. -
Gery9112
őstag
-
-
Gery9112
őstag
Arachnid ember DLC teaser trailer
Mindenki nagyon hiányolta már itt a közkedvelt és barátságos pókembert.
-
Gery9112
őstag
válasz
#20844032 #163373 üzenetére
Egyszerű, a többi lett hozzá képest látványosan rossz. A nagy kiadók módszeresen az egyjátékos kampány kinyírásán ügyködnek (a kólofgyúti már szingli nélkül érkezik idén), míg a Sony ezidáig nem. Egyre inkább a játékosok pénztárcájának kirablásán ügyködnek élükön EA/Activision-Blizzard a lootboxokkal és a játékot szinte már-már munkává alakító live-service, ahol naponta jelentkezz be/csinálj meg kihívásokat skinekért, perkekért, tököm tudja miért. Ezekből a Sony (ezidáig) kimaradt.
A God of War ékes példája a most elburjánzó trendekkel való szembemenetelnek. De akár lehetne mondani a Nintendotól a Zelda-t, Mario Odyssey-t is.
- nincs lootbox
- nincs multi
- nincs live service10 évvel ezelőtt nem ez volt a norma, így nehezebb is volt kitűnni.
-
Gery9112
őstag
válasz
Rage47 #163352 üzenetére
Pontosan. Illetve ez a hiszti is a Fortnite miatt, mert csak ezzel tudják támadni a Sony-t, látszik, hogy másba belekötni nagyon nem tudnak.
Majd akkor dumáljanak, ha sikerül egy épkézláb exkluzív játékot letenni az asztalra meg egy STEAM-el egyenértékű platformot létrehozni Windows-on mert amennyit szívok vele az Age of Empires DE miatt azt körülírni nem lehet.
-
Gery9112
őstag
Az Xbox alelnöke szerint a Sony még mindig nem hallgat a játékosokra
Reggeli kávé mellé jó volt ez a poéncikk.
Bagoly mondta a verébnek. Néha tényleg nem értem, hogy ezek az emberek miért kapják a pénzüket.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest