Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
andro93
aktív tag
válasz
DM-Fan
üzenetére
Így van, toltam már normalnál nehezebb fokozaton is. Konkrétan mikor először elkezdtem normalon, nem sokkal később át is raktam hardra, hogy legyen benne kihívás is. Közvetlenül az első végigjátszás után neki is álltam nightmaren. Nightmare végigjátszás végén már shotival meg lángszóróval lövöldöztem a kis fejrágókat, mert a végigjátszás során annyira spóroltam a készletekkel, hogy kb semmit nem használtam el, minden megmaradt a végére.
Ez a parafaktor meg teljesen szubjektív dolog, sokaknál olvasom hogy le sem mernek ülni játszani vele, mert annyira félelmetesnek gondolják, megint mások pedig azt írják, hogy nem valami kemény horror. Én is utóbbiakhoz tartozom, szerintem egyszerűen nem félelmetes a játék, bár a feszültség végig ottvan az emberben. A helyszínek teljesen jól be vannak világítva, a lángszóró megszerzése után irányításod alatt tartasz mindent, a nyomkövetővel meg végig figyelni tudod az alient. Persze írtad is, hogy ott a nightmare fokozat, de az emberek 95%-a szerintem nem nightmaren fog nekikezdeni a játéknak, mire meg végigviszi normalod vagy hardon, már kiismeri annyira a játékot, hogy a nightmare se okozzon neki nagy gondot. Pl asztalok alatt érdemes bújkálni, nem szekrényben, mikkel lehet legjobban elterelni az alient, mennyi lángszóró kell neki hogy megtorpanjon stb. Ezek mellett én nagyon élveztem a játékot, nem hiába van benne már 3 végigjátszásom. Sőt, ha ennél félelmetesebb lett volna, az talán már az élvezeti értékéből vont volna le számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
- Autós topik
- BestBuy topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kendek