Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tDr1v3r #38489 üzenetére
Mondjuk én a BO szériát soha nem szerettem, mikor kijött anno a BO2 1 hónapig bírtam, eladtam és mentem vissza mw3-ra.
Jó kis 2. világháborús multi fps kéne már, ezt az ugri-bugri baromságot sem megérteni sem megszokni nem fogom soha. De persze megint ez vezeti az eladási listákat, mert nincs más alternatíva sajnos, így soha nem fog változni semmi, valaki már odapakolhatna valamit az asztalra ami a COD szériát letaszítja a trónról, talán akkor észbe kapnának.
Vicces hogy mennyi modern hadviseléses foshalmaz kijött az utóbbi időben, mikor a WAW-al hatalmasat kaszáltak, és a visszajelzések is igencsak azt mutatták hogy szeretik az emberek, mégis feledésbe merült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest