Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
=HG=
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Pedig lehet hallani, hogy fent balról is lőnek... ( Tudod a játékban eltöltött sok óra..

) -
Mr.White
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Nocsak, hova lett a youtube csatornád?És miért takartad ki az in game neved?
-
Aventador91
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
nem. az a lövés becsapódás. amikor ez a videó kezdődik, pont előtte fordultam meg, mert hallottam hogy jön felém a srác. előtte végig a másik irányba néztem.
most látom hogy fel van véve a deathcam. ott azt mutatja hogy a headshot levette 1hp-ra, és más találatom nem is volt. érdekes

-
spanglee001
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
mert lőttek hátulról is
-
Aventador91
őstag
valaki mondja már meg, ebben a helyzetben miért én haltam? szétdaráltam közelről az ember fejét, 2-es helmet volt rajta(rajtam 3as). m416-al minimum 4 golyó fejbenyomta közelről m416-al, látszik is a lassításban hogy tele van lövéssel a feje. [link]
-
Aventador91
őstag
tegnap volt egy olyen csirkém, fel se tűnt hogy már csak 2-en vagyunk
. egy házban gubbasztottam, vártam jöjjön valaki, néztem az ablakokat stb, megláttam egy embert, leszedtem, erre winner winner... mondom wtf, amikor utoljára néztem még 8an voltunk 
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A legvégén mikor teljesen bezár a kék, már maximum csak a full boost segíthet, hogy egyel tovább bírd, olyankor már first aid-et sincs időd elnyomni, mert gyorsabban sebez

-
Richard!
addikt
Üdv!
Van valakinek rosszabb K/D mutatója ez enyémnél? (0,16)

-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
= heal

-
scabi78
senior tag
Mi van olyankor amikor már csak négyen maradunk (szerintem squadban toltam, de az elejétől csak ketten voltunk) a végén egy bányában ahol több szint is van. Olyan szűk a kék zóna, hogy nem tudunk szintet váltani, az ellen felettünk, halljuk a lépésüket, de nincs lépcső ahol fel mehetnénk vagy ők le.
Végül a kék kör annyira szűkül, hogy megöl mindkettőnket. Még nem voltam életben eddig. Ez a vége hogy a kék zóna teljesen összenyomódik? -
-
JanR
addikt
Még december közepén kiadott egy rövid videót arról, hogy hűtlen volt a családjához és most elmegy egy kis szünetre. Mindenki mindenhol azt írja, hogy a feleségét csalta meg, pedig szó szerint azt mondta, hogy a családjához volt hűtlen. Az is lehet, hogy csak besokalt a felesége, hogy ennyit játszik/dolgozik/bánomisén. Mindegy, újra streamel. Szerintem egy üde színfoltja a Twitch-nek, én várom, hogy újra online legyen.
-
saen
Topikgazda
DrDisRespect folytatja február 5-től, volt aki kérdezte nemrég.
-
perecKING
senior tag
Még mindíg játszópajtikákat keresek SZTÍM

Néhány dinnerem
-
Mr.Csizmás
titán
az mennyire szerencsefaktor (nem nekem), hogy a rácsos hídon hajtok át motorral, az elejénél valaki elkezd lőni hátulról, 40-50% hp-t vesztek, a híd felénél egy buggy és dacia keresztbe állítva - épphogy kikerültem, majd a vége felé mégvalaki kempel, és killcam alapján már várt.
ja és soloban.ha nem teaming volt, akkor szép lövés volt Andras2004

-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
prtvlogan
üzenetére
Jézusom ez mi screenshot

Ugye nem gondolod, hogy a játék tehet róla, ha így néz ki nálad. Semmi külsős progi nem kell ahhoz, hogy normálisan nézzen ki. A fentebb írt tanácsokat érdemes megfogadni.
Azt meg soha nem értettem, mikor valaki elhiteti magával, hogy neki jobban laggol mint másnak, a többieknek már rég fegyvere van, és mindig őt lövik le hamar jó loottal.
Már kétszer is poénból benyomtam Azmo stream-jét, ott szokott ilyen menni
-
Dtomka
veterán
Én nem játszottam a játékkal még, de remélem nemsokára.
Találtam 1 videót (nekem tetszik
)
PUBG GUN SYNC - OneRepublic - Counting Stars -
prtvlogan
aktív tag
Köszi a tippet, de nvidia driverem abszolút gyári állapotú (semmit nem állítottam benne) Screen scale pedig most 100-on van, bár használtam 120-on is,...
Próbáltam már beállítani, de soha nem sikerült olyanra, mint amit Youtube videón látni, igaz, nincs is benne több 100 órám, hogy minden beállítást kipróbáljak..
Egyszerűen a távoli tárgyak villognak, az embereket pedig csak pixeleknek látni, mint a 486 dx2-es játékoknál.
Azért még1x köszi, !!
-
BalooTM
tag
Ma esti 4 próbából egyszer lelőttek a squadból utoljára, következő kör kilépett, hibareport, utána a kedves kínai csapattárs lőtt le, hogy miért azt nem értettem, de reportoltam, az utolsó próbálkozásnál meg a vége felé, épp mikor utolértem a kéket, akkor lefagyott, majd újraindult a gépem. Én még ennyire nem utáltam játékot, főleg úgy nem, hogy szeretnék vele játszani, de ez egy orbitális katasztrófa egyelőre. Mindegy nem adom fel...
-
prtvlogan
aktív tag
Értem, reshade nincs fent, pugb feltelepítettem, beállítottam Shroud beállításai alapján és ezt dobja.
ha esetleg megosztod, hogy Te mit használsz, hogy állítottad be, holnap kipróbálom!
De azzal, hogy ez az én hibám nem értek egyet abban az esetbe, ha külső programokat kell feltelepíteni, és használni ahhoz, hogy éles és némileg belátható távolságú képet kapjak!
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
Grave_444
üzenetére
És a vicc az, hogy ugyanazokkal a játék beállításokkal nálam remeg a kép, és a 100 méterre lévő emberek olyanok, mintha a red alert első részével játszanék...
Én egyenlőre kukázom a játékot, az elején nagyon lagos, gyakorlatilag bárki bármilyen fegyvert felvesz, mire én kinyitok egy ajtót, a kör szélére ugrani, és bujkálni pedig már nincs kedvem, főleg úgy, hogy az esetek túlnyomó részében Vér Pistike 13.000 játszott órájával ki-peekel egy szikla mögül és leszed egy AWM-el miközben én fél Yas Marina-t átkutatom, és nem találok egy 2x-t a fegyómra..Ha ilyen ütemben jönnek a jelentős frissítések az 1.0 után, akkor a 2.0 után ránézek majd..

(8600K, GTX 1060 6GB)
-
Grave_444
nagyúr
Bocs a dupláért itt látszik mire gondolok. Inkább csak összemossa az egész képet, minthogy az éleket eltávolítja.
High + Lumasharpennel egész jó, de azért vicc hogy konkrétan reshade nélkül kuka.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Olofmeister
üzenetére
Nem muszáj és csak párat tettem fel, amit úgy gondoltam érdemes mert nem sűrűn láttam itt hasonlókat. Olyan igénytelen a kép, hogy fel se lehet tölteni átméretezés nélkül, mert 23 megapixel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként 2 számot szerintem tök mindegy milyen képről olvasol le. Az meg a másik hogy még mindig több értelme van ennek, mint a hülye ládákról meg fél eurókról beszélni vagy "csalós" videókat feltenni, amin nem látszik semmi.Van valami info jövőbeli frissítésről, amitől normális lesz az élsimítás? Elsősorban a homály eltüntetésére gondolok, utána jöhet a távolabbi textúrák remegésének javítása.
-
Sati1984
tag
Írtam egy review-félét a játékról.
Vigyázat: hosszú, és nem vagyok hajlandó TL;DR-t adni belőle, úgyhogy akit érdekel, az olvassa szépen végig. Az egészet.

-
Segal
veterán
válasz
protegum
üzenetére
Nalunk is volt mar olyan duoba hogy kivaras van az utolso pillanatig mert kulonben hatulrol lelonek utana meg kezenfogva rohansz a masik duoval mert tudod hogy ha lealsz akkor ha gyozol is a csataba a kek kinyir...
Vicces amikor egymas mellett kb 100 meterre futkaroznak igy csapatok de megsem bantjak egymast pedig tutira nem csak mi latjuk oket... -
protegum
aktív tag
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
core i7
üzenetére
Mindig kijelölődne egy új kör és oda folytatódna a szűkülés. Ahogy most van, csak várakozási idő nélkül. Bár lehet túl sok stresszt okozna a playerekben.

Muszáj piszkálgatni, mert a kör szélén rendszerint az van, hogy ha leállsz harcolni, akkor ha győztesen jössz is ki, a kék kör öl meg. Normálisan taktikusan harcolni csak bent lehet, kör széle inkább hasonlít egy kaotikus ökörködésre.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
protegum
üzenetére
Szerintem jó irányba piszkálgatják, konkrétan én pont ezt a módosítást akartam. Nem kell az össz szűkülési időn módosítani, hanem szimplán kezdődjön előbb és legyen lassabb. Én nekem még az is jó lenne, ha nem lennének megállások benne, hanem szimplán még lassabban szűkülne, folyamatosan.
Jók a megjegyzések a hír alatt, én is beillesztettem egy ilyet akkor már

-
protegum
aktív tag
És megint piszkálgatják a kéket, mintha szűzleány lenne.
-
sagem
addikt
válasz
BRABUS113
üzenetére
Ami ennél is fontosabb, hogy szót ejtenek (elég sokat) a csalásokról, továbbra is harcolnak a csalók ellen, fejlesztik a rendszerüket és ami szerintem még fontos hír ezzel kapcsolatban: megteszik a jogi lépéseket is a csalásokat árulók/készítők ellen. Gondolom a kínai akció ennek volt az első lépése.
-
zo-lee
aktív tag
Cintu szerintem a fenti PUBG billentyűzeten látható gombokra gondolt ...
-
protegum
aktív tag
válasz
cintula187
üzenetére
Quick save - quick load
-
BRABUS113
aktív tag
Teszt szerveren új frissítés changelogja
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Grave_444
üzenetére
Egyáltalán nem izgat, nem érdekel a vaku téma, csak trollkodtam, de ha már ennyire belemerülsz, akkor tisztázzunk valamit: a monitor egy fényforrás.
Az meg, hogy fontos, hogy megmaradjon a telefonodon... What?

Kezdem azt gondolni, hogy egyeseknek ez a játék az életük.
-
válasz
Grave_444
üzenetére
Használd a PlayClaw6-os progi ingyenes változatát, abból is a 4420-as verziót, ezzel lehet képernyőmentést, és videót is készíteni. Kiírja az fps-t, a CPU, VGA, és a RAM infókat. Nálam simán működik több játékkal is, nem akad össze velük, mint a PUBG, GTA V, The Division, BF1, BF4.

-
Grave_444
nagyúr
Nem szeretem steamet használni semmire, játékban a shift+tab is ki van kapcsolva. Ha géppel csinálnám akkor fraps, bár az se szokott menni. Azért telefon, mert az elején azt hittem ritkább lesz és így tuti megmarad a kép.
Legközelebb közkívánatra F12-vel is csinálok. Amikor grafikát állítgattam így készítettem a képeket majd kiléptem és egyből meg se jelenítette, ez elég is volt. Egyébként nem tudom már mit írtam, lehet semmit.Jinxb1rd Elnézést hogy a saját fényképemen automatára van állítva a vaku és éjjel sötétben megfelelően működik.
-
Segal
veterán
2 eset lehetséges a járművek állapotától meg a haladási sebességtől függően.
Az egyik hogy berobban mind a 2 jármű és mindenki meghal, a másik hogy nem robbannak be a járművek csak sérültök és mehet a közelharc,Ja amúgy csak hogy ne legyen 2 hsz épp tőlt a steam valami 1,3gb-os frissítést a test szerverre.
-
vaki
aktív tag
Láma kérdés következik: mi van akkor ha járművel egymásnak ütközünk? Tegnap megpróbálták egy UAZ-al legázolni a Buggymat és nem volt kedvem kipróbálni.
Más kérdés, hogy nyugodtan megtehettem volna, mert utána amikor megálltam egy nagyobb tanyánál lootolni, egyből leszedtek
Ja és rájöttem arra is hogy a buggy FPP-ben használhatatlan, annyira nem látok ki belőle a bukócsövektől...
-
KisTücsök
addikt
válasz
NandorHUN
üzenetére
Az akinek tetszik és van rá pénze, vagy az, aki befektetésként tekint rá. De az valószínűleg nem is a kaja pénzéből költ ilyenekre, és nem is fázik télen, hogy abból a 300eur-ból rendes kabátot kelljen vegyen. Kissé merész csak úgy leidiótázni valakit azért, mert olyanra költ, amire te nem.
szerk: nem tudom hogy most fél óráig írtam ezt a kommentet vagy csak nem vettem észre, h ketten is megelőztek. Na mindegy. Késő van. Korán.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
NandorHUN
üzenetére
Ez már ezerszer meg lett beszélve, hogy ezekkel kereskedni is lehet és el is lehet adni. És nem a Bluehole árulja ennyiért, hanem a marketen az emberek.

De még akkor sem értem mi közünk van hozzá nekünk, hogy ki mennyit költ a játékra? Ha van rá pénze, és jól érzi magát, hogy birtokolhatja az adott dolgot, akkor már mindjárt nem hülyeség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- Filmvilág
- Diablo IV
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

Azért meg kell szenvedni érte, de már sikerül szívroham nélkül is elérni.

A remegő textúrákat más is írta már a topikban arra emlékszem.
Kiégtem, kész.