Hirdetés
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Nem. Rosszul jött le. A cikkben sem sima sms-ről volt szó, tehát nem is beszélhettem volna... szóval érted.
-
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Én már elengedtem a problémát.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Kommentjéből nekem az jön le, hogy a sima smsre gondol...
-
moleculez
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
Amúgy van célhardver, ha az ember fia tudatosan ilyen helyre megy akkor erdemes bérelni egyet🤷🏼♂️. De kijöhetne valami csatolható, Type-C kütyü (ha még nincs). Az meg hogy túrázás közben eltűnsz az Andokban… és pont ez fog megmenteni… aki olyan hulye hogy így nekiindul annak úgyis lemerül a telója mire beüt a baj/ észreveszi hogy eltűnt.
-
rigoberto
őstag
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Ennek pont az a lényege, hogy hálózat nélkül is tudsz küldeni..
-
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
A műholdas kapcsolaton keresztül tud küldeni SMS-t. A LEO pályán mozgó műholdak eléréséhez elegendő a telefon, megfelelő antennával és adóval..
A ma forgalmazott telefonok többségében nincs még hardver a küldéshez. -
-
gusthy
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
Ez nem jog kérdése, ha olyan helyen vagy, ahol csak műholdas térerő van, akkor használod ezt. Már ha a készülékben van megfelelő hardver. Ahogy nézem, egyelőre elleszek enélkül.
-
-
pusszycat
nagyúr
Úgy tudom, van pár ingyenes SMS, h ne halj már oda ha mégis szükséged lesz rá. De csak te tudsz küldeni, fogadni már nem fogsz ingyenesen. Gondolom, h legyen időd átgondolni a fizetős változatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ilyen felhasználási helyzetben pedig nem működne az általad említett „pár ingyenes SMS”.