Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Kitalálta az Amazon, hogyan készüljön fel a spanyol áradásokra
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Esküszöm megszületik a kislány, ha majd kb 3 eves lesz indítok vele egy csatornát, ahol meg lehet nézni mi mennyire bírja a strapát.
(A fiaim már lekéstek erről 9-10 evesek)
-
A Molyember
tag
Szerintem inkabb olvasd vegig azt a tesztet kiragadott reszletek helyett. Meg a Xiaomi 13 Ultra tesztjet is ha mar ott tartasz, ott egyenesen kijelenti, hogy a Pixel 7A kameras algoritmusa jobb, mint az Ultrae, ami egy hatszazezres telefon. Ez nem tudom mi, ha nem elismeres.
-
mtix
kezdő
válasz
A Molyember #14 üzenetére
7a cikk intrója: "Minden stimmel a Google középkategóriás kameratelefonjával – kivéve az adatkommunikációt. Meg az üzemidőt. És miért melegszik ennyire?"
Más a felfogásunk az elismerő véleményekről. -
A Molyember
tag
Ilyen messzire azert nem kene menni, pont Bone volt az, aki igencsak elismero velemennyel rendelkezett a Pixel 7A-rol. Leszamitva persze a fos Samsung node-on keszult procit. Ha valami szar, azt is le kell irni, hiszen igy mukodik az objektivitas. Meg akkor is, ha neked ez nem tetszik.
-
A Molyember
tag
Azert nem rossz tudni, hogy milyen szerkezeti gyengesegei vannak egy telefonnak, plane 1800 dollarert. Szerintem ez elfogadhatatlan ennyi penzert, meg akkor is, ha atlag hasznalat mellett nehez reprodukalni az esetet.
Es meg csak nem is ez a legnagyobb gondja a telefonnak. [link] -
szabeska
addikt
Nem az a lényeg, hogy erőből feszítve törik-e, hanem hogy pl a hajlíthatók egymáshoz mérve mennyire ellenállóak. Ha a Samsung bírja, a Pixel pedig nem, akkor a vásárló a samsungot választja majd, mert "csak". Bármelyiket el lehet törni, de inkább a "jobbat" választja az ember, ha lát egy ilyen összehasonlítást, hiába nem fogja erőből feszegetni egyiket sem. Ugyanez igaz a nem hajlíthatókra is, azok is egymás ellen mennek, és ha a júzer vacilál, ez döntö lehet két telefon között. Ha véletlen ráül, vagy ha napon hagyja, megkarcolja, akármi, a tartósabbat választja majd a biztonság kedvéért.
Mint a mosópor, a reklám beleég az agyadba ahol okosnak titulálják a mosószert, azt fogod venni, nem a másikat, amiről nem mondták ezt
[ Szerkesztve ]
-
Reignman
aktív tag
Nyilván releváns teszt, én is emlékszem, hogy valamelyik tepsi iphone minimális gorbitesre már pattant is ketté a sim kártya résznél. És ott tényleg ha valaki farzsebben ráül, törik. Itt erőből feszíti, visszafelé, nyitott állapotban. Ezt éreztem némileg nem életszerűnek.
-
victory92hun
csendes újonc
jah csak amikor láttam Zeck videóját a fold 3 ról nem birta kinyirni mindennek ellenált (ilyet is használok egyébként) megszorta homokkal kavicsal nyitogatta összevissza, hátra meg nem birta hajlítani és mondta is szép volt Samsung ehhez képest a Pixel egy kalap szart sem ér
-
Probert75
addikt
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Kristof997 #2 üzenetére
+1
Pont a zsanér bírta, minden más gyenge, köszönhetően a rosszul elhelyezett antennacsíkoknak. -
Cannabis7
senior tag
MIvel az általad említett "oké" tesztekkel úgyis el van értékteleítve/tönkre van téve a telefon, miért ne lehetne az extrém felhasználás ezen módját is prezentálni? Ebből is lehet levonni -talán kevésbé,de- hasznos következtetéseket.
A telefon meg ígyis úgyis a hulladékok között végzi, jó esetben a megfelelő helyen.Illetve az autókkat is tesztelik, releváns felhasználói helyzeteket szimulálva töréstesztek által.
Gondolom egy ágyat is tesztelnek valahogy, hogy elbírnak-e szélsőségesebb felhasználási módot, és niylván ennek is vannak korlátai, alattam is szakadt már le ágy szex közben, mint ahgoy telefont is törtem már össze, autót szerencsére még nem, de az is egy létező jelenség.[ Szerkesztve ]
-
Reignman
aktív tag
Komolyan nem értem, mi értelme annak, hogy egy felnőtt férfi tiszta erőből szétfeszít egy összecsukható telefont. A karcteszt oké, még a homokszórás is, de a vége a videónak értelmetlen vandálkodás.
Ilyen erővel készülhetnek videók, hogy új autók hogy bírják a kalapács ütéseket, ikea ágyak egy 170 kilós ember ugrálását, vagy egy ps5 egy vödör vizet.
Ilyen értelemben a 20 évvel ezelőtti Ericsson telefonom volt a király, csak baltával lehetett ketté operálni. -
Kristof997
újonc
Javítás: a zsanér pont, hogy egybe maradt, azt meg is dicsérte Zack, a sim-kártyánál és 2 oldalt az antenna résznél tört ketté hosszában a telefon.
-
Seed
csendes tag
jaj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Google: a Pixel Foldé a legerősebb zsanér. Zack Nelson: fogd meg a söröm!
- iPhone 15 Pro Max 256GB // 98% akku // Telekom garancia 2027.04.18.
- LG Velvet 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nubia Red Magic 9S Pro 12/256GB Frost Független. Amazonos vásárlás.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest