Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Molyember
tag
Szerintem inkabb olvasd vegig azt a tesztet kiragadott reszletek helyett. Meg a Xiaomi 13 Ultra tesztjet is ha mar ott tartasz, ott egyenesen kijelenti, hogy a Pixel 7A kameras algoritmusa jobb, mint az Ultrae, ami egy hatszazezres telefon. Ez nem tudom mi, ha nem elismeres.
-
A Molyember
tag
Ilyen messzire azert nem kene menni, pont Bone volt az, aki igencsak elismero velemennyel rendelkezett a Pixel 7A-rol. Leszamitva persze a fos Samsung node-on keszult procit. Ha valami szar, azt is le kell irni, hiszen igy mukodik az objektivitas. Meg akkor is, ha neked ez nem tetszik.
-
A Molyember
tag
Azert nem rossz tudni, hogy milyen szerkezeti gyengesegei vannak egy telefonnak, plane 1800 dollarert. Szerintem ez elfogadhatatlan ennyi penzert, meg akkor is, ha atlag hasznalat mellett nehez reprodukalni az esetet.
Es meg csak nem is ez a legnagyobb gondja a telefonnak. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- DJI topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest