Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Molyember
tag
Szerintem inkabb olvasd vegig azt a tesztet kiragadott reszletek helyett. Meg a Xiaomi 13 Ultra tesztjet is ha mar ott tartasz, ott egyenesen kijelenti, hogy a Pixel 7A kameras algoritmusa jobb, mint az Ultrae, ami egy hatszazezres telefon. Ez nem tudom mi, ha nem elismeres.
-
A Molyember
tag
Ilyen messzire azert nem kene menni, pont Bone volt az, aki igencsak elismero velemennyel rendelkezett a Pixel 7A-rol. Leszamitva persze a fos Samsung node-on keszult procit. Ha valami szar, azt is le kell irni, hiszen igy mukodik az objektivitas. Meg akkor is, ha neked ez nem tetszik.
-
A Molyember
tag
Azert nem rossz tudni, hogy milyen szerkezeti gyengesegei vannak egy telefonnak, plane 1800 dollarert. Szerintem ez elfogadhatatlan ennyi penzert, meg akkor is, ha atlag hasznalat mellett nehez reprodukalni az esetet.
Es meg csak nem is ez a legnagyobb gondja a telefonnak. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest