Aktív témák

• IRON STORM

őstag

válasz R.P #1 üzenetére

A problémádnak felesleges volt új topicot nyitni. Itt tedd fel a kérdéseidet a jövőben. link

Egyébként az említett lemezek nagy valószínűséggel ugyanolyan médiakóddal bírnak ( Ritek.....) Tulajdonképpen kevés író van ami normálisan megírja őket.
    Használj Verbatim vagy Ricoh lemezt.

• R.P

csendes tag

Nos van ugye a címben említett íróm és mindez egy Acer aspire 5720ZG laptopban.Semmi probléma nem volt vele mindezidáig.Cd-t,dvd-t és Dupla rétegű dvd-t is írt,azonban most valami történhetett.Cd-t és dvd-t ír minden további nélkül.Viszont most vettem 2 külön tipusú dl lemezt,nevezetesen:
    Tdk-t
    01
    Maxell "gold":
    02

Maxellt írtam már csak nem ezt a fajtát,hanem ezt:
    03
    (Ezzel semmi probléma sem volt)
    Clone cd-vel szoktam írni,és ahogy a felvezető zónát megírná kidobja a lemezt (tdk és maxell úgyszintén)kipróbáltam neróval is,ott is ez a jelenség.Most vajon ez a tipusú író nem eszi meg ezt a 2 lemezfajtát vagy csak most ment galyra az "aranyos"?Fw-t sehol sem találtam,egyszerűen nem is létezik ez az író... :F A Google sem talál nagyon semmit,ezért gondoltam valahova felírom ide a problémámat,hátha valaki járt hasonló cipőben. Jah még annyit,hogy dl-es lemezekről gond nélkül olvas.Csak erre a 2 tipusra nem akar írni...Lehetséges ez?

Aktív témák