- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
gabor128
aktív tag
JA!
Egyébként ezt a kártyát TV nézésre tervezték, nem pedig felvételre. Arra vannak videovágó kártyák jó drágán.
Nekem is van egy ilyen TV tunerem. Van hozzá egy szoftver, ami egy tesztet csinál a gépen. Ha nem megy végig hibátlanul, akkor részben, vagy egyáltalán nem fog működni a dolog.
A képminőségről:
A kábelen jövő adás egyébként is zavaros lehet (elég egy hajlítás; ámágnesesség, stb.), azon kívül jelerősségfüggő a dolog. Pl. egyes adókat helytől függően nem lehet befogni, vagy csak zavarosan.
Továbbá a gép teljesítménye is meghatározza a felvételt. P3 alatt nem ajánlom, mert az említett hang, kép csúszás, pixelhibák, stb. Kísérletezéssel be lehet állítani a megfelelő formátumot, minőséget. Lehet akármilyen jó géped, vételed, az általad felvett műsor nem fogja elérni a DVD színvonalat. Ráadásul egy kb 640x480-as felvétel (pl. egy film, kb 1,5 óra) több GB adatot termel pl Mpeg formátumba, amit nem érdemes tovább tömörítgetni, konvewrtálni. Én a felvett dolgokból semmit nem írtam ki, csak poén szinten ott vannak a gépemen.
A hangról:
Fontos, hogy jól állítsd be a vételi hangforrást. Ez több helyről történhet. Ez általában a TV tuner összekötése a hangk. Line in bemenetével.
Továbbá a hangerő. Ezt is kísérletezéssel kell beállítani, mert ha túl nagyra vesszük (ez a hangerő nem a Tv nézés hangereje, hanem a felvételé), akkor lejátszáskor üvölteni fog, ráadásul recsegős hangon.
Tehát:
-Jó TV nézésre
-kisebb felvételekre
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3509, 100% Akkumulátor
- Nitro AN515-45 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Samsung Galaxy Tab S7 T870 11" 128GB
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest