- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
sze-ky
csendes tag
feleségem hobbija családi videók készítése és az ismerősök részére lakodalmas videók gyártása. Rendelkezünk egy jogtiszta Pinnacle Studio 10 Plus (kicsit feljavított ...) progival mellyel nagyon meg vagyunk elégedve.
Arra lennék kíváncsi, hogy a téma címében megjelölt szoftver mennyiben másabb az általunk használt videószerkesztőtől, mivel a gyártó lapján közölt adatok alapján ezt nem tudom eldönteni.
Az ott leírtak szerint gyorsabb több effektet tud stb ....
Demo verziót nem találtam, de mivel nekem a 10-is teljes progi és a leendő 11-es is az ezért ez nekem nem lenne mérvadó.
Kérem olyanok írjanak, akik már használták az említett szoftvereket mivel erősen gondolkozom azon, hogy a feleségemnek születésnapjára megveszem a progit, de kb 20.000 forint körüli ára miatt nem tudom megéri-e váltani az újabb verzióra.
Másik kérdésem, hogy számít-e az 11-es verziónál az, hogy XP vagy Wista fut a gépen?
üdv sze-ky
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kés topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest