Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sze-ky
csendes tag
feleségem hobbija családi videók készítése és az ismerősök részére lakodalmas videók gyártása. Rendelkezünk egy jogtiszta Pinnacle Studio 10 Plus (kicsit feljavított ...) progival mellyel nagyon meg vagyunk elégedve.
Arra lennék kíváncsi, hogy a téma címében megjelölt szoftver mennyiben másabb az általunk használt videószerkesztőtől, mivel a gyártó lapján közölt adatok alapján ezt nem tudom eldönteni.
Az ott leírtak szerint gyorsabb több effektet tud stb ....
Demo verziót nem találtam, de mivel nekem a 10-is teljes progi és a leendő 11-es is az ezért ez nekem nem lenne mérvadó.
Kérem olyanok írjanak, akik már használták az említett szoftvereket mivel erősen gondolkozom azon, hogy a feleségemnek születésnapjára megveszem a progit, de kb 20.000 forint körüli ára miatt nem tudom megéri-e váltani az újabb verzióra.
Másik kérdésem, hogy számít-e az 11-es verziónál az, hogy XP vagy Wista fut a gépen?
üdv sze-ky
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest