- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Aktív témák
-
sze-ky
csendes tag
A feleségem hobbija családi videók készítése és az ismerősök részére lakodalmas videók gyártása. Rendelkezünk egy jogtiszta Pinnacle Studio 10 Plus (kicsit feljavított ...) progival mellyel nagyon meg vagyunk elégedve.
Arra lennék kíváncsi, hogy a téma címében megjelölt szoftver mennyiben másabb az általunk használt videószerkesztőtől, mivel a gyártó lapján közölt adatok alapján ezt nem tudom eldönteni.
Az ott leírtak szerint gyorsabb több effektet tud stb ....
Demo verziót nem találtam, de mivel nekem a 10-is teljes progi és a leendő 11-es is az ezért ez nekem nem lenne mérvadó.
Kérem olyanok írjanak, akik már használták az említett szoftvereket mivel erősen gondolkozom azon, hogy a feleségemnek születésnapjára megveszem a progit, de kb 20.000 forint körüli ára miatt nem tudom megéri-e váltani az újabb verzióra.
Másik kérdésem, hogy számít-e az 11-es verziónál az, hogy XP vagy Wista fut a gépen?
üdv sze-ky
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest