Hirdetés

Aktív témák

• guest

veterán

válasz watcher #1 üzenetére

Hi !
    1. ha jóltévedek nekem mindenféle beállítás nélkül ha a jobb fölső sarokba húzom az egeret, akkor eltűnik
    2. Azt, hogy a csoda magyar ''kábeltévétársaság'' egy csatornára 2 adót rak, az nem hiszem hogy a kártya hiányossága lenne, erre egy megoldást tudok: az egyik adót ''felülről'' a másikat ''alúlról'' keressed mauálisan, nekem ekkor megtalálja.
    3. digizni, felvenni, stb és a VirtualDubb-al szoktam, bocs most a cím nincs kéznél.
    4. Sajnos kishazánkban, a kábeltv mindősége enyhén szólva kivánnívalót hagy maga után, ezért csak 1-2 csatorna van ami tök jól fog bejönni élvezhető mindőségben (nálam pl.az EuroSport kifejezetten tök jó, ott az interlace-t sem kell bekapcsolni)
    5. én kb2 éve nyúzom a cuccot, meg vagyok vele elégedve, igaz hogy nem lehet vele 640*480ban digizni, de nem is kerül 200k-ba, tehát home célokra tökéletesen megfelel, nálam jártak közül ennek a legjobb a vétekézsége és a szolgáltatása is (távir., sztereó, rádió, infravevő, digiző, vágó prg, stb). De csak akkor ha igazából TV-zni akarsz és nem nagyipari módon filmeket rippelni :)

RAMMM

Aktív témák