Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezfeher
tag
Hát úgy tűnik, ez a dolog szépsége. Ezt a kütyüt elpasszolom, úton a következő. Kíváncsi vagyok, miben fog különbözni? A dual boot egyébként foglalkoztat más tekintetben is, csak még itt nem láttam működni. Ha a Linux tud biztonsággal futni, akkor viszont korlátlanok a lehetőségek.
-
törölt tag
Furák ezek a különbségek. Nem is gondolná az ember, hogy egy RK3066 -ban lehet önálló életre ébredő, mesterséges inteligencia.
Van egy MX -em, amin csak Android van és nem reagál terminálban a reboot recovery -re. Pontosabban rebootol, de csak normál módban indul újra. Viszont ha a Titanium Backup menüjében választom az újraindítás - újraindítás helyreállító módban opciót, akkor a recoveryben lévő CWM -be bootol. Gőzöm sincs, hogy mitől. Puppynál (meg a Hiren's -nél) nagyon megkedveltem a grub4dos -t. Az lenne az igazi, ha itt is lenne egy grub -hoz hasonló indító, menu.cfg -vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- November 26-án lesz a Poco Pad X1 bemutatója is
- Hyundai, Kia topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- PlayStation 3
- Senki sem töröl ennél jobban
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM 1TB SSD WIN 11 Pro garancia 2028 októberig, Foxpost az árban
- GAMER PC! i7-12700KF / RTX 3060 Ti / Z690 / 16GB 3200MHz / Z690 / 1TB NVMe / 700w!
- Ryzen 5 3600X Komplett PC 32GB RAM, 1.5TB NVMe SSD, Vízhűtés
- GAMER PC! Ryzen 5500 / RTX 4060 / 16GB DDR4 / B450 / 500GB SSD / 400w!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van egy MX -em, amin csak Android van és nem reagál terminálban a reboot recovery -re. Pontosabban rebootol, de csak normál módban indul újra. Viszont ha a Titanium Backup menüjében választom az újraindítás - újraindítás helyreállító módban opciót, akkor a recoveryben lévő CWM -be bootol. Gőzöm sincs, hogy mitől. Puppynál (meg a Hiren's -nél) nagyon megkedveltem a grub4dos -t. Az lenne az igazi, ha itt is lenne egy grub -hoz hasonló indító, menu.cfg -vel.