Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
Aktív témák
-
WuDu
tag
Naszóval:
Felraktam a phpmyadmin 2.6.0-át, viszont felmerült egy két problémám:
1. Ha lehetne akkor azt szeretném, hogy a linux userek legyenek benn a táblában a saját jelszavaikkal, erre van lehetőség myadmin-ban, vagy kézzel kell felvinni?
2. létrehozok egy logint, adok neki jelszót, amire ezt vágja a fejemhez: Access denied for user: 'teszt@localhost' (Using password: YES)
Vajon miért? mit bakhattam el?
3. Csak nálam csinálja azt, hogy beirok egy akármilyen logint, akkor belép, csak éppen nem tudok semmit se csinálni, mert nincs hozzá jogom? esetleg le lehet tiltani valahogy?
Ha valaki beadna valami haszánlható linket (lehetőleg magyart) ahol találok megoldást, az nekíméljen
, mert elolvastam az angol doksit, tanulságos, de az én problémáimra nincs benne gyógyir 
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vajon miért? mit bakhattam el?
, mert elolvastam az angol doksit, tanulságos, de az én problémáimra nincs benne gyógyir