- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Órával és fülhallgatóval is készül a Xiaomi karácsonyra
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
Aktív témák
-
maci25
aktív tag
Azt szeretném ha a felhasználoknak minden engedélyezve volna az általuk létrehozott adatbázikokkal. Hozhasanak létre maguknak több adatbázis.
A felhasználo létrehozásánál "Azonos nevű adatbázis létrehozása, és az összes jog engedélyezése" jelölöm ki.
Ebböl én arra követketettem ,hogy pontosan az történik amit és szeretnék. De nem.
A felhasználok nem tudnak uj adatbázik létrehozni csak ha a globális jokoknál engedélyezem a create lehetöséget.
De igy mindegyik felhasználo látja az összes adatbázist a serveren. -
WuDu
tag
Naszóval:
Felraktam a phpmyadmin 2.6.0-át, viszont felmerült egy két problémám:
1. Ha lehetne akkor azt szeretném, hogy a linux userek legyenek benn a táblában a saját jelszavaikkal, erre van lehetőség myadmin-ban, vagy kézzel kell felvinni?
2. létrehozok egy logint, adok neki jelszót, amire ezt vágja a fejemhez: Access denied for user: 'teszt@localhost' (Using password: YES)
Vajon miért? mit bakhattam el?
3. Csak nálam csinálja azt, hogy beirok egy akármilyen logint, akkor belép, csak éppen nem tudok semmit se csinálni, mert nincs hozzá jogom? esetleg le lehet tiltani valahogy?
Ha valaki beadna valami haszánlható linket (lehetőleg magyart) ahol találok megoldást, az nekíméljen
, mert elolvastam az angol doksit, tanulságos, de az én problémáimra nincs benne gyógyir 
Aktív témák
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 7700 , GTX 1080 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Asztali PC , i5 9500T , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Xiaomi 15 Ultra 5G 16/512GB Dual SIM Mobiltelefon
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Kingston FURY Impact 2x16GB DDR4 3200MHz CL20 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vajon miért? mit bakhattam el?
, mert elolvastam az angol doksit, tanulságos, de az én problémáimra nincs benne gyógyir