- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanfantom
senior tag
Ok, én is adtam rá esélyt, hogy ettől még lehet titkosítva, ezért is gondoltam, hogy előbb megkérdezlek titeket.
Akkor ha jóindulatot feltételezünk, szimplán csak nem túl elegáns megoldásról van szó.Köszi a válaszokat
-
phanfantom
senior tag
Sziasztok,
A minap beregisztráltam egy oldalra, a regisztrációkor megadott adataimat mail-ben visszakaptam. De meglepve tapasztaltam, hogy a jelszót is visszaküldték...
Ez azt jelenti, hogy nem titkosítva tárolták el?
Ha így van, akkor ez amatőr dolog.
Viszont a jogszabályi oldaláról tudtok valamit? Arra lennék kíváncsi, hogy kötelező lenne-e nekik titkosítva tárolni? -
phanfantom
senior tag
Sziasztok,
Én elsősorban bp-n keresek egy php programozót, akinek van szabad kapacitása. Ért az OOP-hez és használ valamilyen keretrendszert(pl: laravel, codigniter, stb). Egy saját projektről van szó, ami kb. egy webshop szintjén lehet.
Azért írok itt, mert a fórumon esetleg lehet egy megbizható régi motorost találniVagy ha tudsz ajánlani valakit, azt is jó.
Részletek privátban, kösziui: a weblap készítés topic-ba már írtam, de hátha azt nem mindenki követi, szóval előre is elnézést a duplázásért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest