- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanfantom
senior tag
Ok, én is adtam rá esélyt, hogy ettől még lehet titkosítva, ezért is gondoltam, hogy előbb megkérdezlek titeket.
Akkor ha jóindulatot feltételezünk, szimplán csak nem túl elegáns megoldásról van szó.Köszi a válaszokat
-
phanfantom
senior tag
Sziasztok,
A minap beregisztráltam egy oldalra, a regisztrációkor megadott adataimat mail-ben visszakaptam. De meglepve tapasztaltam, hogy a jelszót is visszaküldték...
Ez azt jelenti, hogy nem titkosítva tárolták el?
Ha így van, akkor ez amatőr dolog.
Viszont a jogszabályi oldaláról tudtok valamit? Arra lennék kíváncsi, hogy kötelező lenne-e nekik titkosítva tárolni? -
phanfantom
senior tag
Sziasztok,
Én elsősorban bp-n keresek egy php programozót, akinek van szabad kapacitása. Ért az OOP-hez és használ valamilyen keretrendszert(pl: laravel, codigniter, stb). Egy saját projektről van szó, ami kb. egy webshop szintjén lehet.
Azért írok itt, mert a fórumon esetleg lehet egy megbizható régi motorost találniVagy ha tudsz ajánlani valakit, azt is jó.
Részletek privátban, kösziui: a weblap készítés topic-ba már írtam, de hátha azt nem mindenki követi, szóval előre is elnézést a duplázásért
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- DJI topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Acer Aspire 7 - i7-7700HQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I GTX1050 I Cam I W11 I Gari!
- ASUS ROG Strix G15 gamer laptop, i5-10300H, GTX 1650 Ti, makulátlan állapotban
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 SHADOW 3X OC EDITION - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest