Új hozzászólás Aktív témák
-
phanfantom
senior tag
Ok, én is adtam rá esélyt, hogy ettől még lehet titkosítva, ezért is gondoltam, hogy előbb megkérdezlek titeket.
Akkor ha jóindulatot feltételezünk, szimplán csak nem túl elegáns megoldásról van szó.Köszi a válaszokat
-
phanfantom
senior tag
Sziasztok,
A minap beregisztráltam egy oldalra, a regisztrációkor megadott adataimat mail-ben visszakaptam. De meglepve tapasztaltam, hogy a jelszót is visszaküldték...
Ez azt jelenti, hogy nem titkosítva tárolták el?
Ha így van, akkor ez amatőr dolog.
Viszont a jogszabályi oldaláról tudtok valamit? Arra lennék kíváncsi, hogy kötelező lenne-e nekik titkosítva tárolni? -
phanfantom
senior tag
Sziasztok,
Én elsősorban bp-n keresek egy php programozót, akinek van szabad kapacitása. Ért az OOP-hez és használ valamilyen keretrendszert(pl: laravel, codigniter, stb). Egy saját projektről van szó, ami kb. egy webshop szintjén lehet.
Azért írok itt, mert a fórumon esetleg lehet egy megbizható régi motorost találniVagy ha tudsz ajánlani valakit, azt is jó.
Részletek privátban, kösziui: a weblap készítés topic-ba már írtam, de hátha azt nem mindenki követi, szóval előre is elnézést a duplázásért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Kindle
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gitáros topic
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest