Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
DNReNTi
üzenetére
igen... en is tanultam anno az egyetemen, es nem talalkoztam vele sose weben, es otletem sincs mire tudnam hasznalni. kaptam egy ilyen feladatot, es erdekelne, hogy hol van ennek gyakorlati szerepe.
csak olyan peldakat talaltam, amiknek nincs koze a webhez.
weben tipikus faszerkezet pl a termekkategoriak tarolasa, de ott nem kell egy a bal-jobb fa, eleg a szulot tarolni a kapcsolatokhoz, es a bejarashoz.
-
arn
félisten
válasz
TomyLeeBoy
üzenetére
esetleg ha tobbmindent cserelsz, akkor erdemesebb str_replace("\n",'<br>',$text), mert az elso ketto lehet tomb is: str_replace(array("\n",'hello'),array('<br>','bello'),$text). viszont fontos, hogy csak "\n" mukodik a dolog, a '\n' nem.
-
arn
félisten
tudna vki nekem gyakorlati webes peldat mutatni binaris fak hasznaltara? nem az elmeleti reszere vagyok kivancsi, hanem hogy hol tudom hasznalni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB 512 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Indokolatlanul drága webkamera indokolatlanul olcsón eladó! Onlyfans, Livejasmin kezdőszett
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest