Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
DNReNTi
üzenetére
igen... en is tanultam anno az egyetemen, es nem talalkoztam vele sose weben, es otletem sincs mire tudnam hasznalni. kaptam egy ilyen feladatot, es erdekelne, hogy hol van ennek gyakorlati szerepe.
csak olyan peldakat talaltam, amiknek nincs koze a webhez.
weben tipikus faszerkezet pl a termekkategoriak tarolasa, de ott nem kell egy a bal-jobb fa, eleg a szulot tarolni a kapcsolatokhoz, es a bejarashoz.
-
arn
félisten
válasz
TomyLeeBoy
üzenetére
esetleg ha tobbmindent cserelsz, akkor erdemesebb str_replace("\n",'<br>',$text), mert az elso ketto lehet tomb is: str_replace(array("\n",'hello'),array('<br>','bello'),$text). viszont fontos, hogy csak "\n" mukodik a dolog, a '\n' nem.
-
arn
félisten
tudna vki nekem gyakorlati webes peldat mutatni binaris fak hasznaltara? nem az elmeleti reszere vagyok kivancsi, hanem hogy hol tudom hasznalni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam topic
- További aktív témák...
- ASUS ROG Delta S USB-C
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest