Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

válasz AtHoS #14307 üzenetére

Kicsit mókoltam a header.php fájlban.
    Beillesztettem ezt a rész a body_left hívás elé
    <div id="body_right">
    <div class="sidebars">
    <?php get_sidebar_right(); ?>
    </div>
    </div>

egyelőre úgy néz ki szépen megjelenik a jobb oldalsáv is, szóval örö..és..bódottá :DDD

• AtHoS

nagyúr

válasz Lacces #14303 üzenetére

Az összeépítésről csak sejtéseim vannak, tényleg nem értek hozzá :B

Van több téma mappa is, melyek választhatóak wp admin felületén a sablonoknál, így józan paraszti eszemmel úgy gondolom azok nem ehhez a témához tartoznak.

Rákérdeztem nincs-e valamerre elmentve a használt téma eredeti verziója, bár, ha "mókoltak" vele, akkor talán az sem visz előbbre. Minden esetre köszi a helpet :R

• AtHoS

nagyúr

válasz Lacces #14300 üzenetére

És ebből látszik, hogy nem értek hozzá? :DDD

Szerk.:
    No akkor hívom barátomat, hogy feltétlenül kerítse nekem elő az eredeti mentést.

• AtHoS

nagyúr

válasz AtHoS #14297 üzenetére

No természetesen nem találtam egyetlen mentést sem :((

Rákérdezek milyen csomagot is sikerült venniük a tárhelyszolgáltatótól :F

Viszont belenéztem a header.php fájlba és nekem nagyon úgy tűnik, hogy nincs meg a fájl vége :Y
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" <?php language_attributes(); ?>>

<head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />

<title><?php bloginfo('name'); ?> <?php if ( is_single() ) { ?> &raquo; Blog Archive <?php } ?> <?php wp_title(); ?></title>

<meta name="generator" content="WordPress <?php bloginfo('version'); ?>" /> <!-- leave this for stats -->

<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
    <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo('name'); ?> RSS Feed" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" />
    <link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
    <!--[if IE ]>
    <link rel="stylesheet" href="<?=bloginfo('template_url')?>/style-ie.css" type="text/css" media="screen" />
    <![endif]-->
    <!--[if IE 6]>
    <link rel="stylesheet" href="<?=bloginfo('template_url')?>/style-ie6.css" type="text/css" media="screen" />
    <![endif]-->

</head>

<body>
    <div id="body_page">
    <div id="page">

<div id="header">
    <h1>
    <a href="<?php echo get_option('home'); ?>/"><?php bloginfo('name'); ?></a>
    </h1><span class="description"><?php bloginfo('description'); ?></span>
    </div>
    <div id="navbox">

<div id="nav">
    <ul class="nav">
    <li class="<?php if ( is_home() ) { ?>current_page_item<?php } else { ?>page_item<?php } ?>"><a href="<?php echo get_settings('home'); ?>"><?php _e('Home'); ?></a></li>
    <?php wp_list_pages('title_li='); ?>
    </ul>
    </div> <!-- end nav -->

<form id="searchform" method="get" action="<?php bloginfo('home'); ?>/" ><input type="text" value="Search" onfocus="if (this.value == 'Search') {this.value = '';}" onblur="if (this.value == '') {this.value = 'Search';}" size="18" maxlength="50" name="s" id="s" />
    </form>

</div>
    <div id="body">
    <div id="body_top">
    <div id="body_end">

<div id="body_left_s">

<div class="sidebars">
    <?php get_sidebar(); ?>
    </div>
    </div>

<div id="body_left">
    <div id="body_left_content">

Innen leszedhető a használt téma: [link]

• AtHoS

nagyúr

válasz Lacces #14296 üzenetére

Még a régi tárhelyen feltörték az oldalt és átírták a header.php-t.
    Ezt helyrerakták akkor (találtam a téma mappában egy ugyanolyan nevű, de a végén egy aláhúzást tartalmazó mappát, ami a témát tartalmazza)

Mivel nem működött a jobb oldalsáv, "kínomban" a WP sablonválasztó részén újra kiválasztottam ugyanazt a témát. Természetesen a hackelt verzió köszönt be. Itt kezdtem nézelődni a téma mappában és találtam az előbb írt tartalmat. Kicseréltem a header.php-t a másik mappában lévőre, de pontosan ugyanaz az eredmény: jobb oldalsáv nincs.

A srác aki átrakta az oldalt mókolt-e vele azt nem tudom. Szóltam barátomnak, hogy jó lenne a régi tárhelyről lementett fájlokat megkapnom, de nem tudja elérni a srácot. Viszont adtál egy ötletet. Benézek cpnle-be, mert elvileg napi mentése készül a tárhelyről, hátha korábbi mentésből tudok valamit kezdeni :R

• AtHoS

nagyúr

Sziasztok!

Kérnék egy kis segítséget, bár nem vagyok webprogramozó.....

Egyik barátom egyesülete tárhelyet váltott a domain-ük alatt. A tárhelyen egy wordpress futott. Egyik ismerősük "megoldotta" a wordpress átköltöztetését, ami "rendben" működik is.

A használt wordpress téma 3 sávra osztja fel az oldalt. A két szélsőt oldalsávként kezeli, ahova widget-eket lehet pakolni.

A probléma "mindössze" annyi, hogy az új tárhelyen a jobb oldali widget sáv nem jelenik meg. Wordpressben a widget menünél természetesen lehet szerkeszteni a tartalmi részt, de egyelőre sokra nem megyek vele.

A téma fájljai között találtam egy sidebar_right.php fájlt ami felelős a kérdéses oldalsáv megjelenítéséért, viszont csak kontárkodni tudok vele alapismeretek hiányában :B Így néz ki a kérdéses php

<div id="sidebar_right">
    <ul>
    <?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar(2) ){
    ?>
    <?
    } else { ?>
    <li><h2>Recent Posts</h2>
    <ul>
    <?php $myposts = get_posts('numberposts=10&offset=1');
    foreach($myposts as $post) :?>
    <li><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title();?></a></li>
    <?php endforeach; ?>
    </ul>
    </li>
    <?php wp_list_bookmarks(); ?>

<li class="widget_meta"><h2>Meta</h2>
    <ul>
    <li><a href="http://www.wpskins.org" target="_blank">Free Wordpress Themes</a></li>
    <li><a href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" title="<?php _e('Syndicate this site using RSS'); ?>"><?php _e('<abbr title="Really Simple Syndication">RSS</abbr>'); ?></a></li>
    <li><a href="<?php bloginfo('comments_rss2_url'); ?>" title="<?php _e('The latest comments to all posts in RSS'); ?>"><?php _e('Comments <abbr title="Really Simple Syndication">RSS</abbr>'); ?></a></li>
    <?php wp_meta(); ?>
    </ul>
    </li>

<?php } ?>

Valaki hozzáértő tudna segíteni a probléma megoldásában?
    Egyébként ez lenne a kérdéses oldal: [link]

Sajnos a használt téma beszerzési helyét nem találtam meg (feledés homályába merült)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés