Új hozzászólás Aktív témák
-
lalimano
tag
Inkább wordpress, de szerinem itt is vannak hozzáértők, hátha tud valaki segíteni: [link]
-
lalimano
tag
válasz
Sk8erPeter #6789 üzenetére
Végülis egy köztes megoldást választottam: [ezt] a példát alakítottam át, gy a letöltések menü például a http://viktorka.site50.net/index.html?countrytabs=3 linken érhető el, és ha lápegetek a meüben, akkor nem tölti újra a menüt.
Egyébként a 2. fül (Tab2) AJAX-szal töltené be az oldalt, de amikor letöltöttem azt a példa Ajax menüs cuccot, és nem változtattam rajta semmit, akkor sem működött (Viszont érdekes, hogy ha google-fordítón keresztül böngészem az oldalt, akkor gond nélkül betölti AJAx-szal a 2. fület). Na mindegy akkor nem is foglalkozok az Ajax-szal, jó nekem az iframes megoldás is, mint a downloads menünél.
Így viszont egyetlen kérdésem maradt: Tudnál ajánlani valami ingyenes oldalt, ami reklámmentes? Az iframes megoldásaim miatt tetszett nekem a 000webhost.com, viszont nagyon lassú. Most föltöltöttem ATW-re is ugyanazt az oldalt, mint ami 000webhoston van. Sokkal gyorsabb, viszont ha minden oldal tetejére odateszi azt a reklámot, akkor az iframes megoldás elég hülyén fog kinézni -
lalimano
tag
Sziasztok!
Egy egyszerű php-menüs oldalt szeretnék csinálni, amiben a menü egy külön file lenne, és divvel raknám az oldal tetejére, hogy a menü ne töltődjön újra mindig.
Ezt eddig meg is csináltam (bár itt még nem az oldal tetején van a menü, hanem oldalt), de így az a hátránya, hogy, ha a menüben rákattintok valamire, akkor nem változik a link, mint a legtöbb php-menüs oldalnál (pl itt, ha rákattintok az irc-re, akkor a linkben index.php?action=irc van, viszont a menü is újratöltődik mindig)
Tehát a kérdésem: Az megoldható PHP-ben, hogy a menüt ne töltse újra mindig, de a különböző menüpontoknak különböző linkjök legyen? Vagy ezt inkább AJAX-szal kéne megoldani? (nagyon amatőr vagyok, úgyhogy nemtudom, hogy érdemes lenne-e belekezdenem az AJAX tanulmányozgatásába)
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged