- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Nem hiszem. Ez biztos, hogy csak az adott weboldalnál jelentkezik, minden más weboldal a szerveremen problémamentesen megy és nincs ez a jelenség. Kliensoldalról meg szintén nincs gond, próbáltam több gépről, több hálózatból, mobilnettel, stb, mindenhonnan érzékelhető a gond.
Most annyi változás van, hogy most már ilyen hibát ír a Chrome:
"ERR_TUNNEL_CONNECTION_FAILED"
De Edge alól továbbra is hibátlanul megjelenik.
-
Exian
addikt
válasz
pelyib #20665 üzenetére
Köszi!
Hát nem nagyon látok semmit, hiba nincs, egy warning van: crbug/1173575, non-JS module files deprecated.
SZERK.: mondjuk ahogy gyors utána olvastam, valakinek pont ugyanezt az ERR_CONNECTION_REFUSED hibaüzenetet dobta ugyanezzel a warninggal.
Amúgy egy pillanatra az Edge-ben is bejött egy "A lap nem jeleníthető meg" oldal, ott pont DNS problémát írt, de csak egy pillanatig volt az oldal, aztán ment tovább jól az oldal és Edge/Firefox alatt továbbra is megy jó, de Chrome-mal nem.
Nem tudok rájönni. Mondjuk egy olyan valaki csinálta, aki most végzett valamilyen tanfolyamot, tehát kezdő, de a PHP részét segített neki valaki összerakni. Én szintén nem vagyok perfekt PHP-ban, úgyhogy neki sem állok átnézni, felesleges, max. a nagyon szembetűnő hibákat veszem észre. De ez, hogy csak egy böngészőt érint és nincs semmi hibaüzenet szerveroldalról, így nagyon nehéz...
Az általam csinált weboldalak, meg amiket nem én csináltam, de az én szerveremen futnak, minden tökéletesen megy évek óta, szóval nem szerveroldali a hiba, ráadásul felraktam egy másik, otthoni szerveremre is, a helyzet azon is ugyan az, Chrome nem tudja megnyitni. De csak az.
-
Exian
addikt
Sziasztok!
Egyik ismerősöm csinált az anyukájának egy egyszerű kis bemutatkozó weboldalt a vállalkozásának tevékenségéről. PHP+SQL+JS hármas a weboldal.
Felajánlottam nekik, hogy hosztolom a saját szerveremről (Linux).
Felraktam a weboldalt, meg az SQL adatbázis is el lett készítve, minden rendben is van, ám a probléma az, hogy Chrome böngésző alatt ugyan bejön az oldal, de egy kis idő múlva (pár perc) már nem tudja megnyitni és EZEN A KÉPEN LÁTHATÓ hibaüzenetet dob. A weboldal címét kiszedtem a képről, nem lényeges, illetve ilyen formán még nem is publikus.
De pl. Edge és Firefox böngészők alatt nincs ez a jelenség, ott folyamatosan megjelenik az oldal hibátlanul, minden része úgy működik, ahogy kell.
Van valakinek tippje, hogy mi a bánat miatt hülyül meg a Chrome egy idő után és miért dobja ezt az üzenetet?
Persze tök jó, mert a szerveren semmiféle hibaüzenet nincs a weboldalhoz tartozó error logban, tehát onnan nem tudok kiindulni.
Ha átrakom a szerveren egy másik aldomainre, akkor megint egy pár percig jó, aztán ugyanazon a címen egyszer csak a linkelt hibaüzenet jön.
Hátha valaki találkozott már ilyennel és van tippje.
A szerveremen fut még vagy 10-15 másik PHP alapú weboldal és semelyikkel sincs semmilyen hiba, ilyen meg aztán főleg nincs.
Sokkal egyértelműbb lenne a dolog, ha rögtön ezt dobná és be sem jönne az oldal, de nem, először bejön és minden okésnak tűnik, csak pár perc után dobja be és onnantól többet nem nyitható meg.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest