- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
válasz
hiperFizikus #21148 üzenetére
Annyi közös van a JavaScript és a PHP nyelv között, hogy mindkettőnek szüksége van egy értelmezőre (interpreter) ezzel vége is.
A JavaScript főként kliens oldalon (böngészőben), a PHP főként szerver oldalon webszerver beépülőként fut.Nem igazán értem, hogy mi értelme szimulálni a PHP parancsait, mivel maga az értelmező fut majdnem minden platformon.
Megnéztem az első (001) "verziót", de ekkora katyvaszt még nem láttam (pedig én is csak hobbi szinten programozok, HTML, JavaScript, PHP, CSS, Pascal nyelveken), a függvények nevei nem beszédesek, ahogy a változók sem.
Szerintem, elsőnek tanulj valamilyen programozási nyelvet, hogy az alapokat elsajátítod (függvények, változók, foglalt szavak, műveleti jelek, stb.), utána ha ez már megy, akkor el lehet gondolkozni saját programozási nyelven.
Egyedül marha sokáig fog tartani (tudom, én csak egy saját CMS-t akartam létrehozni, de beláttam, hogy egyedül kevés vagyok hozzá).
Sok sikert hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kés topik
- További aktív témák...
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged