Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
válasz
hiperFizikus
üzenetére
Annyi közös van a JavaScript és a PHP nyelv között, hogy mindkettőnek szüksége van egy értelmezőre (interpreter) ezzel vége is.
A JavaScript főként kliens oldalon (böngészőben), a PHP főként szerver oldalon webszerver beépülőként fut.Nem igazán értem, hogy mi értelme szimulálni a PHP parancsait, mivel maga az értelmező fut majdnem minden platformon.
Megnéztem az első (001) "verziót", de ekkora katyvaszt még nem láttam (pedig én is csak hobbi szinten programozok, HTML, JavaScript, PHP, CSS, Pascal nyelveken), a függvények nevei nem beszédesek, ahogy a változók sem.
Szerintem, elsőnek tanulj valamilyen programozási nyelvet, hogy az alapokat elsajátítod (függvények, változók, foglalt szavak, műveleti jelek, stb.), utána ha ez már megy, akkor el lehet gondolkozni saját programozási nyelven.
Egyedül marha sokáig fog tartani (tudom, én csak egy saját CMS-t akartam létrehozni, de beláttam, hogy egyedül kevés vagyok hozzá).
Sok sikert hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Competizione
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- EAFC 26
- Linux kezdőknek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Linux Mint
- Filmvilág
- Sorozatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest