Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
válasz
hiperFizikus #21148 üzenetére
Annyi közös van a JavaScript és a PHP nyelv között, hogy mindkettőnek szüksége van egy értelmezőre (interpreter) ezzel vége is.
A JavaScript főként kliens oldalon (böngészőben), a PHP főként szerver oldalon webszerver beépülőként fut.Nem igazán értem, hogy mi értelme szimulálni a PHP parancsait, mivel maga az értelmező fut majdnem minden platformon.
Megnéztem az első (001) "verziót", de ekkora katyvaszt még nem láttam (pedig én is csak hobbi szinten programozok, HTML, JavaScript, PHP, CSS, Pascal nyelveken), a függvények nevei nem beszédesek, ahogy a változók sem.
Szerintem, elsőnek tanulj valamilyen programozási nyelvet, hogy az alapokat elsajátítod (függvények, változók, foglalt szavak, műveleti jelek, stb.), utána ha ez már megy, akkor el lehet gondolkozni saját programozási nyelven.
Egyedül marha sokáig fog tartani (tudom, én csak egy saját CMS-t akartam létrehozni, de beláttam, hogy egyedül kevés vagyok hozzá).
Sok sikert hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 64GB (2x32) DDR5 4800Mhz CL40 UDIMM
- iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256gb
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium - Akkumulátor 92%
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 LTE 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest