- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cstom
aktív tag
válasz
fordfairlane #13090 üzenetére
Köszi, mint kiderült a wordpress address-t ha átírom, az ugyanaz amit fent leírtam, valamint egyből kihajít az oldalról, és csak phpmyadminba visszaírva az ip-t localhostra enged vissza. A site adress átírása viszont segített. Köszönöm!
-
cstom
aktív tag
válasz
fordfairlane #13088 üzenetére
Ha a wp-config-ra gondoltál, ott átírtam a localhostot a kiszolgáló gép ip címére. Ez nem segített. Viszont ha a phpmyadmin/weblap adatbázis/wp_options/siteurl-t átírom a gép ip címre, akkor a kezdőlapot tökéletesen jeleníti meg. Viszont bármilyen linkre akarok kattintani az oldalon, ott már a localhost/xy-ról akarja lekérni az adatokat, tehát ismét error. Az lenne a legegyszerűbb, ha valahol meg lehetne adni, hogy a localhost helyett, mindig a ip cím legyen az alapértelmezett elérési útvonal.
-
cstom
aktív tag
Igen, én is arra gondolok. Közben felmerült még egy probléma. Azt a gépet amelyiken fut az xampp/wordpress az IP/oldal neve alapján érem el böngészőből. Viszont ha valamilyen hivatkozásra klikkelek a weblapon, az már localhost/valami -re irányítana, így viszont nem találja meg a kért oldalt. Hol tudnám ezt megváltoztatni?
-
cstom
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #13083 üzenetére
-
cstom
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #13081 üzenetére
Fura, mert próbáltam joomlát is, azzal nem volt probléma.
-
cstom
aktív tag
Sziasztok! Következő problémám lenne: készítettem egy weblapot (wordpress) localhoston (xampp server), viszont ha helyi hálón egy másik gépen akarom megnézni, akkor csak a szöveges részét tölti be, össze-vissza tördelve. - Azon a gépen amelyen készült, tökéletesen működik. -Próbáltam Wamp serveren is, a probléma ugyanaz. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest