- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cstom
aktív tag
válasz
fordfairlane #13090 üzenetére
Köszi, mint kiderült a wordpress address-t ha átírom, az ugyanaz amit fent leírtam, valamint egyből kihajít az oldalról, és csak phpmyadminba visszaírva az ip-t localhostra enged vissza. A site adress átírása viszont segített. Köszönöm!
-
cstom
aktív tag
válasz
fordfairlane #13088 üzenetére
Ha a wp-config-ra gondoltál, ott átírtam a localhostot a kiszolgáló gép ip címére. Ez nem segített. Viszont ha a phpmyadmin/weblap adatbázis/wp_options/siteurl-t átírom a gép ip címre, akkor a kezdőlapot tökéletesen jeleníti meg. Viszont bármilyen linkre akarok kattintani az oldalon, ott már a localhost/xy-ról akarja lekérni az adatokat, tehát ismét error. Az lenne a legegyszerűbb, ha valahol meg lehetne adni, hogy a localhost helyett, mindig a ip cím legyen az alapértelmezett elérési útvonal.
-
cstom
aktív tag
Igen, én is arra gondolok. Közben felmerült még egy probléma. Azt a gépet amelyiken fut az xampp/wordpress az IP/oldal neve alapján érem el böngészőből. Viszont ha valamilyen hivatkozásra klikkelek a weblapon, az már localhost/valami -re irányítana, így viszont nem találja meg a kért oldalt. Hol tudnám ezt megváltoztatni?
-
cstom
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #13083 üzenetére
-
cstom
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #13081 üzenetére
Fura, mert próbáltam joomlát is, azzal nem volt probléma.
-
cstom
aktív tag
Sziasztok! Következő problémám lenne: készítettem egy weblapot (wordpress) localhoston (xampp server), viszont ha helyi hálón egy másik gépen akarom megnézni, akkor csak a szöveges részét tölti be, össze-vissza tördelve. - Azon a gépen amelyen készült, tökéletesen működik. -Próbáltam Wamp serveren is, a probléma ugyanaz. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Autós topik
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Napelem
- Tudományos Pandémia Klub
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest