- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.W.H
aktív tag
megoldva. globalt használ az amit használok és nem volt bekapcsolva
atw-n ment a privát szerveren nem. átkellet irni a php.ini be a register_global: Off ot On ra
milyen fordítót használsz? amit elitettél? amugy megbirkózik ezzel a kódolással. gondolom nem a legmodernebb. amúgy meg mceditbe írogatom át a dolgokat:S most kezdem a php 5 24 óra alatt-ot -
M.W.H
aktív tag
nah nem a phpba van ahiba hanem a szerver nem csinálja a dolgát:S
-
M.W.H
aktív tag
szia. elvileg nem a kis és nagybetükkel meg az ilyen szarokkal volt a baj:S csak irási és olvasási jogot kellett adnom a fájloknak mert nem root userrel másoltam fel a szerverre ftp-n.
megadtam a jogokat. és futott is az oldal, csak a login részig. acc és pass beirás után nem továbbit a föoldalra. csak ugy áll egyhelybe.jelzem: tök segg vagyok a webprogramozáshoz, meg is szeretném tanulni csak már nehézkesen megy
ez lenne a donor.
na most nemtudom hol lehet elcseszve. azt keresem elvileg amikor beirom a jelszót és a nevet akkor egy fájl tartalmára kell hogy irányitson,a föoldalra.segitenél picit? ha van idöd a hülyeségemre
-
-
M.W.H
aktív tag
konyhanyelve mondtam bocs. ahol bele van irva hogy mittom page2 nek kell jönnie. csak a page2. ugyan igy van megirva. mint ez. én nem értek a php hoz
én csak egy minta login felületet akarok feleröszakolni a szerveremre
illetve tipus:S vagy nemtudom de a lényeg hogy a kész nem megy és kikell javitgatnom
szakértelem nélkül
-
M.W.H
aktív tag
uhh ugyanezt irja ki mint az elöbb csak erre:
<?php include(protection.php"); ?>
<html>
<title>Protected Page</title>
<body>
<font face="arial" size=2>index!<br>
<a href="page2.php">Click a k�vetkez� oldalra.!</a><a href="<?php echo $_SERVER[PHP_SELF]; ?>?action=logout">logout</a>
</font>
</body>
</html>igazibol ezt szereném feltenni a szerveremre
-
M.W.H
aktív tag
hejho
erre keresek választ:S
Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /var/www/index.php on line 6és ebbe van a hiba:
<? include(protection.php"); ?>
<HTML>
<TITLE>Protected Page</TITLE>
<BODYY>
<FONT FACE="arial" SIZE=2>index!<BR>
<a href="page2.php">Click a k�vetkez� oldalra.!</a><A HREF="<? echo $PHP_SELF ?>?action=logout">logout</A>
</FONT>
</BODY>
</HTML>köszi elöre is
-
M.W.H
aktív tag
sziasztok!
abszolut kezdönek tudnátok valamit ajánlani, hogy mivel kezdjem a php nyelv megtanulását? html-t se tudom csak nagyjábol editorokkal
nézegetem a php 24 óra alatt meg ilyeneket. de néha elakadok. esetleg saját tapasztalatok hogy ti hogy kezdtétek
üdv: M.W.H
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen videókártyát?
- DJI topic
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Hálózati / IP kamera
- Gitáros topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest