Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.W.H
aktív tag
megoldva. globalt használ az amit használok és nem volt bekapcsolva

atw-n ment a privát szerveren nem. átkellet irni a php.ini be a register_global: Off ot On ra
milyen fordítót használsz? amit elitettél? amugy megbirkózik ezzel a kódolással. gondolom nem a legmodernebb. amúgy meg mceditbe írogatom át a dolgokat:S most kezdem a php 5 24 óra alatt-ot
-
M.W.H
aktív tag
nah nem a phpba van ahiba hanem a szerver nem csinálja a dolgát:S
-
M.W.H
aktív tag
szia. elvileg nem a kis és nagybetükkel meg az ilyen szarokkal volt a baj:S csak irási és olvasási jogot kellett adnom a fájloknak mert nem root userrel másoltam fel a szerverre ftp-n.
megadtam a jogokat. és futott is az oldal, csak a login részig. acc és pass beirás után nem továbbit a föoldalra. csak ugy áll egyhelybe.jelzem: tök segg vagyok a webprogramozáshoz, meg is szeretném tanulni csak már nehézkesen megy

ez lenne a donor.
na most nemtudom hol lehet elcseszve. azt keresem elvileg amikor beirom a jelszót és a nevet akkor egy fájl tartalmára kell hogy irányitson,a föoldalra.segitenél picit? ha van idöd a hülyeségemre

-
-
M.W.H
aktív tag
konyhanyelve mondtam bocs. ahol bele van irva hogy mittom page2 nek kell jönnie. csak a page2. ugyan igy van megirva. mint ez. én nem értek a php hoz
én csak egy minta login felületet akarok feleröszakolni a szerveremre
illetve tipus:S vagy nemtudom de a lényeg hogy a kész nem megy és kikell javitgatnom
szakértelem nélkül
-
M.W.H
aktív tag
uhh ugyanezt irja ki mint az elöbb csak erre:
<?php include(protection.php"); ?>
<html>
<title>Protected Page</title>
<body>
<font face="arial" size=2>index!<br>
<a href="page2.php">Click a k�vetkez� oldalra.!</a><a href="<?php echo $_SERVER[PHP_SELF]; ?>?action=logout">logout</a>
</font>
</body>
</html>igazibol ezt szereném feltenni a szerveremre
-
M.W.H
aktív tag
hejho
erre keresek választ:S
Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /var/www/index.php on line 6és ebbe van a hiba:
<? include(protection.php"); ?>
<HTML>
<TITLE>Protected Page</TITLE>
<BODYY>
<FONT FACE="arial" SIZE=2>index!<BR>
<a href="page2.php">Click a k�vetkez� oldalra.!</a><A HREF="<? echo $PHP_SELF ?>?action=logout">logout</A>
</FONT>
</BODY>
</HTML>köszi elöre is

-
M.W.H
aktív tag
sziasztok!
abszolut kezdönek tudnátok valamit ajánlani, hogy mivel kezdjem a php nyelv megtanulását? html-t se tudom csak nagyjábol editorokkal
nézegetem a php 24 óra alatt meg ilyeneket. de néha elakadok. esetleg saját tapasztalatok hogy ti hogy kezdtétek
üdv: M.W.H
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Osmo Pocket 3 Standard Combo / Akciókamera / VLOG kamera - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Watch 8 Classic (46mm E-sim) garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i3-7GEN I 8GB I 180GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest