Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
STony
csendes tag
Otthon, székben.
Lehetőleg éjszaka, mert akkor kuss van, sok Coca-Colával*... és sok türelemmel...Bár így belegondolva az alapvető vezérlési szerkezeteket elmagyaráztathatnád valami ismerőssel, úgy azért jóval könnyebb.
De tutorialokat ha keresel, amik 0-ról indulnak ("Hello World!"), az is jó lehet...------
*Ez a műsorszám termékmegjelenítést tartalmaz -
Sk8erPeter
nagyúr
Hát nem a "hol" a lényeg, hanem a "mit".
Arra gondoltam, hogy azért felelősséggel bíró melót (szenzitív adatok védelme) bevállalni elsőre, ujjgyakorlatnak szerintem kissé túlzás.
Kezdésnek jó, ha az ember megtanul egy formot validálni, feldolgozni, adatokat bevinni az adatbázisba, stb. Aztán jöhet képfeltöltés, stb. Mondjuk első lépés eleve az, hogy az ember megtanulja dinamikusan kiíratni az adatokat, külső tényezőktől (pl. aktuális oldal lekérése) függően...A CMS-ek sem betörhetetlenek, sőt, de azért a piszkos meló nagy részét elintézik helyetted, kattintgatós módszerrel (is).
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem tudom, a "theme szinten átalakítani" alatt mire gondoltál, mindenesetre nem szabad belehekkelni a core-ba, létre kell hoznod egy saját "alsminket" pl. a Zenből, aztán úgy szépítgeted, ahogy akarod. Vagy vannak jó kész sminkek is, hogy még egyszerűbb legyen.
Jaja, pár modul telepítésével, meg hosszú beletanulási idővel megoldható.
Ne arra számíts, hogy 2 perc alatt megoldod, de ilyesmire szerintem kezdőként nem érdemes elölről belevágni (pontosabban NEM ilyesmivel kell kezdeni, ahol szenzitív adatok múlhatnak a programozási tudásodon).
Van Drupal topic, ajánlom még a drupal.hu-t, meg a Drupal Answers-t.Már ha ez lesz a szíved választottja.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- E-roller topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Reklámblokkolók topikja
- Windows 11
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- iPhone14 Pro Max Független , dobozában , Alza Garancia
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- OUTLET Áron - Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Mélyen ár alatt!
- Samsung Galaxy S25 Ultra, 12/512, ezüstkék titán
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest