- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
STony
csendes tag
Otthon, székben.
Lehetőleg éjszaka, mert akkor kuss van, sok Coca-Colával*... és sok türelemmel...Bár így belegondolva az alapvető vezérlési szerkezeteket elmagyaráztathatnád valami ismerőssel, úgy azért jóval könnyebb.
De tutorialokat ha keresel, amik 0-ról indulnak ("Hello World!"), az is jó lehet...------
*Ez a műsorszám termékmegjelenítést tartalmaz -
Sk8erPeter
nagyúr
Hát nem a "hol" a lényeg, hanem a "mit".
Arra gondoltam, hogy azért felelősséggel bíró melót (szenzitív adatok védelme) bevállalni elsőre, ujjgyakorlatnak szerintem kissé túlzás.
Kezdésnek jó, ha az ember megtanul egy formot validálni, feldolgozni, adatokat bevinni az adatbázisba, stb. Aztán jöhet képfeltöltés, stb. Mondjuk első lépés eleve az, hogy az ember megtanulja dinamikusan kiíratni az adatokat, külső tényezőktől (pl. aktuális oldal lekérése) függően...A CMS-ek sem betörhetetlenek, sőt, de azért a piszkos meló nagy részét elintézik helyetted, kattintgatós módszerrel (is).
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem tudom, a "theme szinten átalakítani" alatt mire gondoltál, mindenesetre nem szabad belehekkelni a core-ba, létre kell hoznod egy saját "alsminket" pl. a Zenből, aztán úgy szépítgeted, ahogy akarod. Vagy vannak jó kész sminkek is, hogy még egyszerűbb legyen.
Jaja, pár modul telepítésével, meg hosszú beletanulási idővel megoldható.
Ne arra számíts, hogy 2 perc alatt megoldod, de ilyesmire szerintem kezdőként nem érdemes elölről belevágni (pontosabban NEM ilyesmivel kell kezdeni, ahol szenzitív adatok múlhatnak a programozási tudásodon).
Van Drupal topic, ajánlom még a drupal.hu-t, meg a Drupal Answers-t.Már ha ez lesz a szíved választottja.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kompakt vízhűtés
- SSD kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi hangfal építés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged