- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
STony
csendes tag
Otthon, székben.
Lehetőleg éjszaka, mert akkor kuss van, sok Coca-Colával*... és sok türelemmel...Bár így belegondolva az alapvető vezérlési szerkezeteket elmagyaráztathatnád valami ismerőssel, úgy azért jóval könnyebb.
De tutorialokat ha keresel, amik 0-ról indulnak ("Hello World!"), az is jó lehet...------
*Ez a műsorszám termékmegjelenítést tartalmaz -
Sk8erPeter
nagyúr
Hát nem a "hol" a lényeg, hanem a "mit".
Arra gondoltam, hogy azért felelősséggel bíró melót (szenzitív adatok védelme) bevállalni elsőre, ujjgyakorlatnak szerintem kissé túlzás.
Kezdésnek jó, ha az ember megtanul egy formot validálni, feldolgozni, adatokat bevinni az adatbázisba, stb. Aztán jöhet képfeltöltés, stb. Mondjuk első lépés eleve az, hogy az ember megtanulja dinamikusan kiíratni az adatokat, külső tényezőktől (pl. aktuális oldal lekérése) függően...A CMS-ek sem betörhetetlenek, sőt, de azért a piszkos meló nagy részét elintézik helyetted, kattintgatós módszerrel (is).
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem tudom, a "theme szinten átalakítani" alatt mire gondoltál, mindenesetre nem szabad belehekkelni a core-ba, létre kell hoznod egy saját "alsminket" pl. a Zenből, aztán úgy szépítgeted, ahogy akarod. Vagy vannak jó kész sminkek is, hogy még egyszerűbb legyen.
Jaja, pár modul telepítésével, meg hosszú beletanulási idővel megoldható.
Ne arra számíts, hogy 2 perc alatt megoldod, de ilyesmire szerintem kezdőként nem érdemes elölről belevágni (pontosabban NEM ilyesmivel kell kezdeni, ahol szenzitív adatok múlhatnak a programozási tudásodon).
Van Drupal topic, ajánlom még a drupal.hu-t, meg a Drupal Answers-t.Már ha ez lesz a szíved választottja.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest