- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
STony
csendes tag
Otthon, székben.
Lehetőleg éjszaka, mert akkor kuss van, sok Coca-Colával*... és sok türelemmel...Bár így belegondolva az alapvető vezérlési szerkezeteket elmagyaráztathatnád valami ismerőssel, úgy azért jóval könnyebb.
De tutorialokat ha keresel, amik 0-ról indulnak ("Hello World!"), az is jó lehet...------
*Ez a műsorszám termékmegjelenítést tartalmaz -
Sk8erPeter
nagyúr
Hát nem a "hol" a lényeg, hanem a "mit".
Arra gondoltam, hogy azért felelősséggel bíró melót (szenzitív adatok védelme) bevállalni elsőre, ujjgyakorlatnak szerintem kissé túlzás.
Kezdésnek jó, ha az ember megtanul egy formot validálni, feldolgozni, adatokat bevinni az adatbázisba, stb. Aztán jöhet képfeltöltés, stb. Mondjuk első lépés eleve az, hogy az ember megtanulja dinamikusan kiíratni az adatokat, külső tényezőktől (pl. aktuális oldal lekérése) függően...A CMS-ek sem betörhetetlenek, sőt, de azért a piszkos meló nagy részét elintézik helyetted, kattintgatós módszerrel (is).
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem tudom, a "theme szinten átalakítani" alatt mire gondoltál, mindenesetre nem szabad belehekkelni a core-ba, létre kell hoznod egy saját "alsminket" pl. a Zenből, aztán úgy szépítgeted, ahogy akarod. Vagy vannak jó kész sminkek is, hogy még egyszerűbb legyen.
Jaja, pár modul telepítésével, meg hosszú beletanulási idővel megoldható.
Ne arra számíts, hogy 2 perc alatt megoldod, de ilyesmire szerintem kezdőként nem érdemes elölről belevágni (pontosabban NEM ilyesmivel kell kezdeni, ahol szenzitív adatok múlhatnak a programozási tudásodon).
Van Drupal topic, ajánlom még a drupal.hu-t, meg a Drupal Answers-t.Már ha ez lesz a szíved választottja.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest