Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• whited

addikt

válasz Sk8erPeter #9276 üzenetére

Megejtettem a változtatást,
    <?php
    // feldolgozás
    if (isset($_POST["nev"]) && isset($_POST["email"]) && isset ($_POST["tel"])&& isset($_POST["pcim"])&& isset($_POST["inap"])&& isset($_POST["vszam"])&& isset($_POST["afog"])&& isset($_POST["ufog"])&& isset($_POST["egyeb"])){
    $adatok = "Név: ".$_POST["nev"]."E-mail: ".$_POST["email"]."fnev: ".$_POST["fnev"];
    }
    else{
    $adatok = "";
    }
    ?>
    <html>
    <head><title>Űrlap és feldolgozás (2 az 1-ben!)</title></head>
    <body>
    <?php
    // feldolgozott adatok kiírása
    print $adatok;
    ?>
    <br /><br />
    <form method="post" action="">
    <CENTER>Név: <input type="text" name="nev" value="" />
    <br /><br />
    Email cím: <input type="text" name="email" value="" />
    <br /><br />
    Telefonszám: <input type="text" name="tel" value="" />
    <br /><br />
    Postázási cím: <input type="text" name="pcim" value="" />
    <br /><br />
    indulás napja: <input type="text" name="inap" value="" />
    <br /><br />
    Vendégek száma: <input type="text" name="vszam" value="" />
    <br /><br />
    Úticél:<p>
    Álló fogadás<input type="radio" name="afog" value="1" />
    <br /><br />
    Ültetett fogadás<input type="radio" name="ufog" value="1" />
    <br /><br />
    Egyéb fogadás<input type="radio" name="egyeb" value="1" />
    <br /><br />
    Egyéb megjegyzések<br /><br /><textarea name="azonosító" rows="5" cols="20">Hosszabb szövegbekérő mező</textarea>
    <br /><br />
    <?php
    if ($_POST) {
    if (empty($_POST["nev"])) print "Mégis hogy gondolod azt, hogy nem adsz meg nevet?<br />";
    if (empty($_POST["email"])) print "Mégis hogy gondolod azt, hogy nem adsz meg nevet?<br />";
    if (empty($_POST["tel"])) print "Mégis hogy gondolod azt, hogy nem adsz meg nevet?<br />";
    if (empty($_POST["pcim"])) print "Mégis hogy gondolod azt, hogy nem adsz meg nevet?<br />";
    if (empty($_POST["inap"])) print "Mégis hogy gondolod azt, hogy nem adsz meg nevet?<br />";
    if (empty($_POST["vszam"])) print "Mégis hogy gondolod azt, hogy nem adsz meg nevet?<br />";
    if (empty($_POST["afog"])) print "Mégis hogy gondolod azt, hogy nem adsz meg nevet?<br />";
    if (empty($_POST["ufog"])) print "Mégis hogy gondolod azt, hogy nem adsz meg nevet?<br />";
    if (empty($_POST["egyeb"])) print "Mégis hogy gondolod azt, hogy nem adsz meg nevet?<br />";

?>
    <input type="submit" value="Elküldés" />

</CENTER>
    </form>
    </body>
    </html>

és a hibaüzenet:
    Parse error: syntax error, unexpected $end in C:\wamp\www\proba.php on line 58

• CSorBA

őstag

válasz Sk8erPeter #9276 üzenetére

Igazad van, erre nem is gondoltam, valahogy mindig megfeledkezek a noticeről. Köszönöm :R

szer.: Basszus, most elkezdtem gondolkodni, hogy hol lehettem hanyag még a kódjaimban. Ehh :(

Új hozzászólás Aktív témák