- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Meater 2 Plus - medium rare
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Innovatív hűtési megoldással állt elő a Red Magic
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Köszi a választ.
Igen, épp a bottleneck-eket szeretném megragadni, és felmerült bennem, hogy esetleg az Apache-csal ilyen módon való regexpes szarakodás esetleg lassíthatja az oldalbetöltést, mert tárhelyen szándékosan elhelyeztem egy időméregetőt, először az elején hívom meg a fv.-t, majd a kiíratások legvégén megint, és az eredményét kiírom, és van, hogy többet várok, mint a kiírt eredmény (a script maga jó), ami mondjuk következhet abból is, hogy valamiért lassan reagál a szerver a kérésre, vagy f#ngom sincs.Amúgy itt az időméregető:
<?php//Oldal generálási idejének számolásához ( http://weblabor.hu/cikkek/idezojelek )
function getmicrotime() {
list($usec, $sec) = explode(" ", microtime());
return ((float) $usec + (float) $sec);
}
$time_start = getmicrotime();
/// blablabla, vizsgálgatás, kiíratás, stb.
// oldal legvégén:
$time_end = round( getmicrotime() - $time_start , 5 ) ;
echo '<small>|| Oldalgenerálás: '.$time_end.' s ||</small>';
///... HTML-kód befejezése (pl. </body></html>)"A RewriteRule-ok alapból így működnek. Fentről lefele halad a .htaccess fileban egészen addig, amíg talál egy megfelelő sort, ami alapján átírja az url-t"
Sejtettem, csak még sajnos a gyakorlatban nem volt időm megtapasztalni, hogy is van ez, addig azért kérdeztem, hátha van valakinek erről már tapasztalata korábbról, mert egyelőre azt sem tudom, hogy olyan feltétel esetén, ami stimmel, megáll-e egyáltalán a vizsgálat. (Szerk.: valszeg erre való az [L] flag használata. Itt egész jó lista van a flagekről: [link]. Meg egy igen alapos leírás a mod_rewrite-ról, aminek mondjuk tisztában vagyok az alapjaival, csak ezt a többes feltételt nem próbálgattam.)
Mindjárt megpróbálok utánanézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest