Hirdetés
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane
üzenetére
Áhh, nem hiszem el, hogy ilyen hülye vagyok. Az eredeti kódban jól tüntettem fel a neveket, csak itt annyit módosítgattam már, hogy aztán végül sikerült átírnom, és így meg nyilván azokat a hibaüzeneteket kaptam, amiket írtam...
Még ott is volt kommentben az eredeti, akkor láttam, hogy elkövettem azt az állatságot, hogy végül valahogy átírtam.
Bocs, ide is így másoltam be.
Látszik, hogy 4 órát aludtam. 
--
Na, most kipróbáltam a jó kóddal, a példánál maradva ismét "Akármi teniszütő" névnél maradva (ebben sok az ékezet), és ezt kaptam eredményül a freemailnél a feladó mezőben:
QWvDoXJraSB0ZW5pc3rDvHTFkQ==
Outlook Express-ben lehívva ismét egyáltalán nincs feladó.
Pedig most így van:
$headers .= "From: =?ISO-8859-2?Q?".base64_encode($felado_neve)."?= <$felado>" . "\r\n";
(A $felado_neve és a $felado voltak az eredeti változók, ide fórumra csak azért nem akartam így bemásolni, nehogy kapjam az oltást, hogy milyen már, hogy angol neveket keverek magyarral - és ebből következett a korábbi félreírás...
)Valóban, a quoted_printable_encode() 5.3-asnál régebbi verziókhoz való megírt függvényt nem is láttam...

Új hozzászólás Aktív témák
- DELL VOSTRO 3490 (Core i5--10210U / 16GB / 256GB / 14"FHD / HUN BILL/ Win11) 27% ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB fekete garanciával
- Xiaomi 15T Pro 12/512gb - Makulátlan, Euronics számla, garancia, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro Max Spacegray 100% akkumulátorral!
- ÚJ 32GB DDR4 3200AA Laptop memória
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 88%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még ott is volt kommentben az eredeti, akkor láttam, hogy elkövettem azt az állatságot, hogy végül valahogy átírtam.
Bocs, ide is így másoltam be.
Látszik, hogy 4 órát aludtam. 
Outlook Express-ben lehívva ismét egyáltalán nincs feladó.
)