- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
fordfairlane #2566 üzenetére
Vicces amúgy a viszonyom a php-vel, elmentem rendszermérnöknek dolgozni, első munkahelyként részmunkaidőbe. Eleinte eléggé jellemzőek voltak a ténylegesen hálózatos melók, ciscos konfigok, ilyesmi, aztán egyszercsak elém tettek egy félkész php rendszert, hogy mostantól kéne ezen megcsinálni ilyen-olyan extra funkciókat. Ekkor kb. azt se tudtam, hogy egyáltalán hogy vannak jelölve a változók a php-ben.
Aztán végülis ez lett a fő feladatom, mindig volt valami fejlesztenivaló a rendszeren, szépen kihíztak benne a funkciók, meg elkezdett nőni a tudásom is valamennyire. Aztán az állásnak a cégnél befellegzett, most meg nem szeretném kukázni az eddigi php ismereteket, csak ahogy néztem ma állásbörzén, leginkább full profikat várnak php-területen, talán egy hely volt, ahol php-ssel szemben nem volt a vérprofiság, vagy legalább 2-3 éves tapasztalat elvárás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- Gamer számítógép Z3 Plus
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest