Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbiv8
tag
válasz
don_peter
üzenetére
A változót ellenőrzöm, így
$kapott = $_GET['strdata'];
if(!empty($kapott) {lehet, hogy így jobb lenne
if(!empty($_GET['strdata']) {
$kapott = $_GET['strdata'];A kódot sokszor átnéztem, kipróbáltam máshogy is, de ahogy írod, egyre gyanúsabb, hogy nem kód, hanem valami jogosultsági probléma van. Természetesen googléztam az 500-as hibára, de amit találtam az nem segített. A szerver nem az enyém, hanem egy szolgáltató szervere, remélhetőleg munkaidőben kapok választ tőlük, hogy mit nézzek meg/állítsak be (nem használtam még náluk saját PHP-ből adatbázist, de pl az opencart az megy, szóval elvileg nem kellene problémának lennie). A kódra visszatérve ez csak egy eszköz de nem a cél (szabadon idézve nem tudom kitől), szóval senki ne kövesse ezt a megoldást, ha nincs tisztában a GET hátrányaival, nehogy megismétlődjön a BKV-s jegybotrány.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- EAFC 26
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- További aktív témák...
- Gigabyte Gaming A16 CVHI3HU894SD (Bontatlan)
- Samsung Fold 5, gyöngyházfehér színben, szép állapotban!
- iPhone 15 Pro MAX 256 GB, fekete, hivatalos garancia, 92% akku, tökéletes állapotban!
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest