Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
cidalain #17906 üzenetére
"...de az meg javascript szerintem."
Valószínűleg minden esetben JS lesz mert a PHP nem tudja kiolvasni a textarea értékét. Amúgy meg az járható út szerintem, hogy egy unique kulcs cookie-ban tárolása vagy session-ben ha nem több napra áll le az internet, és akkor az kulcs alapján egy táblába menteni az adatokat.
-
don_peter
senior tag
válasz
cidalain #17906 üzenetére
Igen én is tudom, hogy a copy a jó megoldás, de akkor is, kellene egy kényelmesebb.
A bejegyzés írása bejelétkezést igényel.
PHP-be kérdeztem, hátha, de persze mehet egy kis ajax-al is a dolog, de nyilván itt kellene a szerver, na de mi van ha nincs NET?COOKIE lehet járható út?
Ott lehet szöveget menteni?A COOKIE-k feltöltését én PHP-ben csinálom, de eddig csak számokat mentettem, lehet nagyobb szöveget is?
Nincs ennek valami korlátja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged