Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Szerintem meg teljesen felesleges a perjel a végére. Mégpedig azért, mert ha van a végén, akkor az azt az érzetet kelti, hogy annak az oldalnak vannak még további aloldalai is (például nemcsak example.com/about/ van, hanem example.com/about/foo is). Persze ha így van, akkor még oké, de egyébként szebb úgy, hogy egy útvonal be van fejezve. Ez amúgy is az általánosan bevett szokás, nem igazán látni olyan nagyobb site-ot, ahol oda lenne erőltetve még egy perjel is az URL végére, akkor is, ha a felhasználó azt eredetileg nem adta meg.
(#16593) CSorBA:
Dehogyis, rájöttem, hogy inkább nem szívatom magam. Van, amikor és akinek megéri, és van, amikor egyszerűen hatástalan, úgyhogy csak a saját időmet szúrom el vele. (Mondjuk végül is szigorúan véve simán az önzetlen segítségnyújtás amúgy is saját időm elszúrása.
)(#16602) DNReNTi:
Szerintem megérdemelne összefoglalót, de a nyelv alapvető dolgainak összeszedése annyira hosszú lenne, hogy nem hiszem, hogy beleférne egy összefoglalóba, így lehet, hogy inkább valami jó linkgyűjteményt kellene első körben belerakni. Még mielőtt megkérdeznéd, nekem nincs időm ilyesmire, úgyhogy skippelem.
-
DNReNTi
őstag
Röviden: mindkettő. Működés szempontjából az a legjobb ha akármelyikre is hivatkozik a felhasználó, azt az oldalt lássa, amit vár, egy per megléte, vagy nem léte miatt béna dolog hibaoldalra irányítani. Én a per végződés híve vagyok. Tehát ha valaki per nélküli url-re hivatkozik, akkor hozzácsapok egyet automatikusan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GAMER INTEL I5 8500/16GB DDR4/GTX 1660Ti/256GB NVME SSD/500GB HDD
- Eladó újszerű Trust Mantis GXT232 streaming mikrofon dobozában
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)