Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Magisk
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Szerintem meg teljesen felesleges a perjel a végére. Mégpedig azért, mert ha van a végén, akkor az azt az érzetet kelti, hogy annak az oldalnak vannak még további aloldalai is (például nemcsak example.com/about/ van, hanem example.com/about/foo is). Persze ha így van, akkor még oké, de egyébként szebb úgy, hogy egy útvonal be van fejezve. Ez amúgy is az általánosan bevett szokás, nem igazán látni olyan nagyobb site-ot, ahol oda lenne erőltetve még egy perjel is az URL végére, akkor is, ha a felhasználó azt eredetileg nem adta meg.
(#16593) CSorBA:
Dehogyis, rájöttem, hogy inkább nem szívatom magam. Van, amikor és akinek megéri, és van, amikor egyszerűen hatástalan, úgyhogy csak a saját időmet szúrom el vele. (Mondjuk végül is szigorúan véve simán az önzetlen segítségnyújtás amúgy is saját időm elszúrása.
)(#16602) DNReNTi:
Szerintem megérdemelne összefoglalót, de a nyelv alapvető dolgainak összeszedése annyira hosszú lenne, hogy nem hiszem, hogy beleférne egy összefoglalóba, így lehet, hogy inkább valami jó linkgyűjteményt kellene első körben belerakni. Még mielőtt megkérdeznéd, nekem nincs időm ilyesmire, úgyhogy skippelem.
-
DNReNTi
őstag
Röviden: mindkettő. Működés szempontjából az a legjobb ha akármelyikre is hivatkozik a felhasználó, azt az oldalt lássa, amit vár, egy per megléte, vagy nem léte miatt béna dolog hibaoldalra irányítani. Én a per végződés híve vagyok. Tehát ha valaki per nélküli url-re hivatkozik, akkor hozzácsapok egyet automatikusan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Playstation 5 lemezes / PS5 base (disc) edition
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Intel Core i7-10700 csere Intel Core i7-10700k - ra +KP
- Iphone 16 Pro Max 256GB Black Titanium
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)