Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tele von Zsinór #12664 üzenetére
Egy admin felületen listázok szűkítésekkel, rendezésekkel. Viszont lapozhatóra szeretném megcsinálni a listát. Egy univerzális függvényt szeretnék készíteni, ami több listát is tud lapozni.
Az átalakított sql query megmondta volna, hogy összesen mennyi találat van így az egy oldalra listázható elemek számával osztva megkaptam volna az oldalak számát.
Viszont az univerzalitás ugrott, mivel a listákban a WHERE-t bent kell hagynom a pontos darabszám miatt, viszont több táblából munkálkodó lekérésről beszélünk, ahol a tábláknak alias-ok vannak megadva. Így a COUNT(id) nem mindig megfelelő, időnként alias kerül az `id` elé.
Inkább olyan függvényt írtam, ami kap egy paramétert és ez alapján saját kérést állít össze a lapozó működéséhez.Nem tudom mennyire volt érthető. De én is úgy láttam, hogy a kérésben nem érdemes ügyeskedni. Felesleges hibaforrás.
Viszont a reguláris megoldás érdekel. Tanulnivaló csak nehezen értelmezhető még számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest