- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Őőőő, itt most szerintem egy kicsit továbbmentél az elképzelésekben, mint kellett volna. Sima, otthoni felhasználású webszerverekről beszéltünk csupán, arról, hogy nem biztos, hogy Windows-on érdemes az Apache-ot erőltetni, amikor ott van a beépített IIS is, aminek ráadásul teljesen jól kezelhető grafikus felülete van, és tök felesleges az embernek szopatnia magát az Apache konfigbuzerálásával, ha nem muszáj.
Én legalábbis jobban szeretem az érdemi fejlesztésre fordítani az időmet, mint a szerverrel való szarakodásra.Tehát itt nem arról beszéltünk, hogy nagyvállalati környezetbe mi a jó, és úgy általában Windows vagy Linux, hanem hogy Windows-ra kinek min jó fejleszteni otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- BestBuy topik
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged