- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
j0k3r! #11071 üzenetére
"nagyjabol lefedne a kerdezo igenyeit, miszerint egy komplett hmlt oldalt akar generalni php-val."
Úgy tűnik, tényleg rohadtul félreértettem a kérdező szándékát, úgy értelmeztem, hogy jQuery UI Tabs füleket szeretne szimplán legeneráltatni, erre akar osztályt írni, és kész. Ezért még csak nem is gondoltam több HTML-elem generálására. A lehető leggyorsabban implementálható, legostobább megoldást írtam egy qrva szar nap után (bár én sem szeretem, amikor mentségeket hoznak fel, hogy fáradt voltam, meg ilyenek, most érted, kit érdekel?Akkor ne írjon semmit, most én estem ebbe a hibába
).
Igaz, rossz mintát mutattam én is, nekem mindössze annyival volt a bajom, hogy ha valaki leszól egy kódot, akkor indokolja is. De még egyszer mondom, beláttam, hogy rosszak volt az instrukciók, amiket írtam, hiba volt egyáltalán "tollat ragadni" akkor. -
Soak
veterán
válasz
j0k3r! #11071 üzenetére
Már bocs, de a hozzászólásba ez állt;
A lényeg, hogy az osztályok ezt a kódot generálják, természetesen változó db számú füllel:
........Én csináltam egy olyat ami legenerálja neki ezt a lehető legegyszerűbben, és nem, nem mondta, hogy egyszerűt akar, de ha nem azt akar akkor majd megcsinálja magának jobb featureökkel (mondjuk értelmesen megcsinálja a tabok nevét és tartalmát ami megint nem nagy feladat).
nyilvan ezt lehetne meg tovabb szofisztikalni, de ez nagyjabol lefedne a kerdezo igenyeit, miszerint egy komplett hmlt oldalt akar generalni php-val.
Egyelőre ő kerek-perec megjelölte a legeneráltatni kívánt kódrészletet, a konkrét segítség kérés erre korlátozódik szerintem.
Szerk : Az meg nem az én problémám, ha valaki szerint szar a megoldásom (nem mondtam soha hogy ezentúl mindenki csinálja így btw) , nyugodtan lehet írni jobbat és szebbet ha valaki szeretne, de azért ne legyek már fasz mert nem lehet arra recskázni hogy mennyire OOP a kód. Én kipróáltam, tök jól működik így is, egy egyszerű sitehoz bőven megteszi, ha meg a kérdezőnek több kell akkor tovább fejleszti ahogy azt írta is a hsz.-ben .
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest