Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz j0k3r! #11071 üzenetére

"nagyjabol lefedne a kerdezo igenyeit, miszerint egy komplett hmlt oldalt akar generalni php-val."
    Úgy tűnik, tényleg rohadtul félreértettem a kérdező szándékát, úgy értelmeztem, hogy jQuery UI Tabs füleket szeretne szimplán legeneráltatni, erre akar osztályt írni, és kész. Ezért még csak nem is gondoltam több HTML-elem generálására. A lehető leggyorsabban implementálható, legostobább megoldást írtam egy qrva szar nap után (bár én sem szeretem, amikor mentségeket hoznak fel, hogy fáradt voltam, meg ilyenek, most érted, kit érdekel? :D Akkor ne írjon semmit, most én estem ebbe a hibába :D).
    Igaz, rossz mintát mutattam én is, nekem mindössze annyival volt a bajom, hogy ha valaki leszól egy kódot, akkor indokolja is. De még egyszer mondom, beláttam, hogy rosszak volt az instrukciók, amiket írtam, hiba volt egyáltalán "tollat ragadni" akkor.

• Soak

veterán

válasz j0k3r! #11071 üzenetére

Már bocs, de a hozzászólásba ez állt;

A lényeg, hogy az osztályok ezt a kódot generálják, természetesen változó db számú füllel:
    ........

Én csináltam egy olyat ami legenerálja neki ezt a lehető legegyszerűbben, és nem, nem mondta, hogy egyszerűt akar, de ha nem azt akar akkor majd megcsinálja magának jobb featureökkel (mondjuk értelmesen megcsinálja a tabok nevét és tartalmát ami megint nem nagy feladat).

nyilvan ezt lehetne meg tovabb szofisztikalni, de ez nagyjabol lefedne a kerdezo igenyeit, miszerint egy komplett hmlt oldalt akar generalni php-val.

Egyelőre ő kerek-perec megjelölte a legeneráltatni kívánt kódrészletet, a konkrét segítség kérés erre korlátozódik szerintem.

Szerk : Az meg nem az én problémám, ha valaki szerint szar a megoldásom (nem mondtam soha hogy ezentúl mindenki csinálja így btw) , nyugodtan lehet írni jobbat és szebbet ha valaki szeretne, de azért ne legyek már fasz mert nem lehet arra recskázni hogy mennyire OOP a kód. Én kipróáltam, tök jól működik így is, egy egyszerű sitehoz bőven megteszi, ha meg a kérdezőnek több kell akkor tovább fejleszti ahogy azt írta is a hsz.-ben .

Új hozzászólás Aktív témák