- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát akkor kicsit túlérzékeny vagy.
Ott volt direkt a "vagy én értem félre a kérdést", mert kicsit túl szarul tetted fel a kérdést, már bocs.
Szerk.: zacskó.
Komolyra fordítva:
fordfairlane előttem elég jól megfogalmazta, hogy ha a kérdésedet nem tudod megfogalmazni úgy, hogy mi is értsük, akkor ne várj jobb választ. Hülye kérdésre hülye válasz. És akkor cserébe nem kell visszavágni azzal, hogy "mindenkit kioktatsz", mert akkor ott tartunk, mint az óvodában. Mellesleg ha visszanézel a topicban vagy a többiben, akkor a sok "kioktatás" azért nem egy ember számára segítséget jelentett, szóval lehet, hogy valakik számára hasznosat is írtam, miután megköszönték a kőkemény kioktatást, amit én szoktam tolni.
A másik meg az, hogy nem vagyunk porcelánbabák, ne kelljen már szofisztikáltan fogalmazni, hogy ne sértődj meg apróságokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Vicces videók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- E-roller topik
- Autós topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- Elado szamitogep (gephaz nelkul)
- Corsair K100 RGB INGYEN FOXPOST
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest