Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Jövő héten érkezik a Mate 80 széria
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát akkor kicsit túlérzékeny vagy.
Ott volt direkt a "vagy én értem félre a kérdést", mert kicsit túl szarul tetted fel a kérdést, már bocs.
Szerk.: zacskó. 
Komolyra fordítva:
fordfairlane előttem elég jól megfogalmazta, hogy ha a kérdésedet nem tudod megfogalmazni úgy, hogy mi is értsük, akkor ne várj jobb választ. Hülye kérdésre hülye válasz. És akkor cserébe nem kell visszavágni azzal, hogy "mindenkit kioktatsz", mert akkor ott tartunk, mint az óvodában. Mellesleg ha visszanézel a topicban vagy a többiben, akkor a sok "kioktatás" azért nem egy ember számára segítséget jelentett, szóval lehet, hogy valakik számára hasznosat is írtam, miután megköszönték a kőkemény kioktatást, amit én szoktam tolni.
A másik meg az, hogy nem vagyunk porcelánbabák, ne kelljen már szofisztikáltan fogalmazni, hogy ne sértődj meg apróságokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Eladó egy Pixel 7a
- Apple iMac 27" 5K ( 2019 ) Core i9 / 1TB SSD / 40GB / Sequoia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series S 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ott volt direkt a "vagy én értem félre a kérdést", mert kicsit túl szarul tetted fel a kérdést, már bocs.
Szerk.: zacskó.