- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Netfone
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
RootRulez #10003 üzenetére
Hát akkor meg is van a baj forrása.
Régen amúgy amikor kezdtem, én sem nem akartam lét szánni domainre meg tárhelyre, de aztán rájöttem, hogy már annyira olcsón vesztegetik ezeket a nagy verseny miatt, hogy már annyiért meg lehet kapni, amennyiért veszel egy kocsmában egy sört havonta.
Sörre meg kinek nincs pénze??Kezdetnek, egy domain birtokában (kb. 1200/évért már megkapsz egy .hu-st!!!) használhatod a Newhostingot, aztán a nagyon olcsó, de minőségi Tárhelyparkot, külföldiek közül meg sokan dicsérték a másik topicban a hostgatort.
Az UW-nél, ATW-nél annyi korlátba és hülyeségbe lehet ütközni (pl. htaccess tiltása és hasonlók), meg annyira zavaró a reklámframe, hogy bőven megéri váltani.
Persze nem akarlak rábeszélni, de gondold meg, hogy havi egy sör áráért legalább minőséget kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VGA kibeszélő offtopik
- Építő/felújító topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Borderlands 4
- iPhone topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓS! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest