- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Na jó feladom. Találtam egy másik mappa listázót aminél betudtam állítani, hogy a méretet MB-ban és GB-ban is megjelenítse, de ez meg hibát ír ki a root mappa listázásánál, ráadásul a fájlok letöltésénél sem jeleníti meg a méretet, meg a hátralévőidőt, csak hülyeségeket számol. Egy másik szerveren meg egyáltalán nem működik. Itt már lehet a régi verziójú php miatt van. Viszont ebbe a listázóba meg az tetszett volna, hogy ha új fájlt töltök fel, akkor kiírja a mappa és fájlneve mellé, hogy "új". Meg meg lehet nézni, hogy egy fájlt melyik időpontban, melyik IP-ről (és az melyik szolgáltatóhoz tartozik) töltötték le.
Szóval nem tud valaki ajánlani egy jó listázót? Előny, ha rendelkezik feltöltési lehetőséggel is. Lehetőleg mysql nélkül!
Más: szükségem lenne egy statisztika scriptre is ami egy txt-ben tárolja a napi és összes látogatók számát. A txt-be meg mentse el még a látogatók IP címét (+ melyik szolgáltató vagy város, de ez opcionális) meg az időpontot (másod)percre pontosan. Meg ha az én ip címemről nyitom meg az oldalt, akkor azt külön számolná, hogy én hányszor nyitottam meg.
Ilyet tud valaki? Mert én találtam egy hasonlót, csak ugye az megint nem úgy működik, ahogy kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Milyen házat vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Garmin MARQ Adventurer prémium kategóriás okosóra full szett. eredeti árához képest HARMAD áron!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5 / 16 GB / 256 GB SSD + Windows 11
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest