- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
(De komolyan, nem hiszem, hogy van még egy olyan programozási nyelv, amelyből ennyire sok fogalmatlan hülye képes megélni)
nem vagyok fogalmatlan hülye, de nem is ezt tanultam

gyakorlatilag egy jó alappal (12 évesen BASIC-eztem) tökéletesen el lehet lenni. mondjuk emiatt a múlt miatt nehéz az OOP-re állni, mert jobb szeretem a folyamatában végbemenő rendszereket, mint a függvények hívogatását. de ez van.pl jobb szeretem a funkciókat kis php filokba rakni, és azt hívni meg, pl login.php stb, mint egy fileba tenni és ott keresgélni, hol a login rész

pl egy programozó, aki egy fejlesztő cégnél dolgozik, csinálta ezt, amivel szívtam egy mezei költözésnél:
- index.php meghívja a mysql_class.php filet, meg a config.php filet, majd ha nem vagy belépve, akkor header: location index.php?c=login
- ha index.php rendszerben c=login, akkor beincludeolja a login.php-t, amiben a form van, ami meghívja az index.php-t, ami utána ismét újratölti magát, ha bléptél.namost ettől kétszer került végtelen ciklusba, egyszer a register globals miatt, mert a C-nek sose lett értéke, másrészt a belépéskor a sesion start elfelejtése miatt
másrészt, miért épp $c a változó? sose tudjuk meg...
áll a rendszer 10fileból, fileonként átlag 4-5 kereszt includeolással, és 5-6 header: locaton átirányítással.

ja, és az oldal iso-8859-2 kódolással készült, erre elküldi az sql-dump-ot úgy, hogy minden sor végén ott: default charset=latin1, és UTF-8 ékezetes karakterek vannak benne.
királyság, ezt is átírtam, és már jó is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Crimson Desert
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Antigravity - ennyi volt?
- AliExpress tapasztalatok
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 6950 XT 16GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- Magyar Core I9 Dell Precision 7560 (Core I9 11950h 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- Új bontatlan ASUS ROG Keris II Origin vezeték nélküli gamer egér Fehér
- PHILIPS 245E1S
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- HP ProDesk 400 G2 Mini, i7-6700T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest