- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
van egy futyurisztikus problémám:S
nos mktime-al van egy kis nagy gondom...(PHP fejlesztőit megkérdezném szívesen hogy miért????) az a problémám, hogy 2037 után nem létezik a világ a php-ban mktime szerint.... és ugyanez a helyzet 19valamennyinél, nem volt kedvem kiszámolni pontosan hol.
Nos ezt egy olyan helyen szeretném ellenőrizni, ahol van egy verseny időpont (időbélyegben), van egy felhasználónak a születési dátuma (év, hónap, nap), és van egy korhatár minimum, és maximum (évben számolva)
mktime segítségével ezeket a feltételeket könnyen ellenőrízhettem volna, de ugye elég hamar elfogynak az évek ott és rossz eredményt dob vissza ami nem jó nekem
nem tud erre valaki egy jó megoldást? én gondolkoztam rajta eszembejutott egy megoldás ami az elképzeltnél sztem kb 10x hosszabb:S no mind1! ha valaki tud, segítsen please!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest