- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
fordfairlane #3414 üzenetére
Sok év tapasztalata odáig vezetett nálam, hogy a webes alkalmazásaimnál plaintextben tárolom a jelszavakat
Én az md5-nél tartok, gondolom kell még nekem is pár év, hogy továbbfejlődjek erre a szintreAmúgy én is ki tudok találni számtalan hülyébbnél hülyébb algoritmust a kódolásra. Például fogjuk a szó hosszát, abból gyártsuk salt-ot úgy, hogy kiírjuk római számmal a hosszt, utána kódoljuk le md5-el, vegyük az első n karaktert és az legyen az sha1-es kódolás salt-ja. Ezt most találtam ki, hasonlóan biztonságos, mint amit az említett cikkben írtak, csak ugye totál fölösleges.
Más kérdés, mindenkihez. Zend Certification-el kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Röviden: a Zend biztosít lehetőséget egy ilyen vizsgára, ami ha sikerül, kapsz egy plecsnit. Ér ez valamit? Egyáltalán ismeri bárki is ezt? (Elsősorban az állásinterjúkon képviselt súlya érdekel a dolognak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest