Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi Redmi 4A - ennél nem tudsz jobbat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Szerintetek mit takar az, hogy profi valaki php programozásból? Magyarán ha azt mondja valaki, hogy profi php programozót keres állásra, akkor nyugodt lelkiismerettel mikor mondhatod erre azt, hogy az vagy?
Érdekes, mert például csináltam már nagy részét egy projekt, eszköz- és egyéb nyomonkövető rendszernek, ami miatt elég sokminden megy php-ból, pl. ismerek csomó függvényt, illetve tudom hol találom meg, amit esetleg fejből nem is tudok rögtön. Ugyanakkor bonyolultabb szkriptet is írtam már, adatbányászati jellegűt.
De pl.: oo szemlélettel php-ben még sose programoztam, tudom megvan rá a lehetőség, de igazából web fejlesztésnél nem vettem volna még túl sok hasznát.Mind1, érdekel annyira az állás, hogy legfeljebb lesütött szemmel távozzak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Rendszergazda topic
- OLED TV topic
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest