- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Szerintetek mit takar az, hogy profi valaki php programozásból? Magyarán ha azt mondja valaki, hogy profi php programozót keres állásra, akkor nyugodt lelkiismerettel mikor mondhatod erre azt, hogy az vagy?
Érdekes, mert például csináltam már nagy részét egy projekt, eszköz- és egyéb nyomonkövető rendszernek, ami miatt elég sokminden megy php-ból, pl. ismerek csomó függvényt, illetve tudom hol találom meg, amit esetleg fejből nem is tudok rögtön. Ugyanakkor bonyolultabb szkriptet is írtam már, adatbányászati jellegűt.
De pl.: oo szemlélettel php-ben még sose programoztam, tudom megvan rá a lehetőség, de igazából web fejlesztésnél nem vettem volna még túl sok hasznát.Mind1, érdekel annyira az állás, hogy legfeljebb lesütött szemmel távozzak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest