Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
válasz
lanszelot #21742 üzenetére
Azt se tudtam hogy a php elküldi a formot valahova.
Azt hittem berakja az adatbázisban.Én is csak megerősíteni tudom, hogy nem a PHP küldi el, hanem a böngésző. De én ilyen apróságok miatt nem szoktam szólni,
Ajax-hoz nem kell Fetch. Van ajax vagy fetch (xmljttp -t nem tudom).
Szintén csak megerősíteni tudom azt, hogy az AJAX egy technika, hogy mivel valósítod meg, az egy másik kérdés. Megvalósíthatod XMLHTTPRequesttel vagy fetch() függvénnyel (de ha nagyon akarja az ember, WebSockettel is megoldható).
jQuery-t ismered, nem? Abban is van $.ajax(), $.post(), $.get() és hasonlók függvények, az is AJAX.Ezek szerint töröljem az összes php-t és js-el oldjam meg az egészet?
Tehát kezdjem ismét újra az egészet?Igazából a tanulást kéne előről kezdeni, mert még mindig azt mondom, az alapprobléma az, hogy egyszerűen nem látod át, hogy minek mi a szerepe. Próbáltam már korábban leírni itt, nem tudom, mennyire ment át, de igazából azt kéne átnézned, hogy hogyan működik ez az egész webes kommunikáció. Nagyjából itt kellene elkezdened: Client-Server Overview
Van benne egy ábra, azt is nézegesd meg alaposan.Készítettem én is neked egy ábrát, mert a cikkben lévőben nincs benne az adatbázis. Nem tökéletes, de a lényeg talán leolvasható: [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest