- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- 5G-s szettel frissült az Infinix belépő modellje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egy óra, két rendszer
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Sikerült megoldani, köszönöm!
Viszont lesz még egy kérdésem ezzel kapcsolatban, de azt egy külön kommentben tenném majd fel, mert egy picit hosszabb.
Itt viszont még megkérdezném ezt:
Van több elem a lapon (0-tól végtelenig), és mindegyik bejegyzésnek van egy időpontja, amivel számolnom kell. Szeretném mindegyiknél pontosan kijelezni, hogy mennyi ideje lett bejegyezve. Ez a számolás már nagyon szépen megvan PHP-ben végig vezetve. Viszont fix időponttal számol, amikor betöltődik az oldal, azt veszi "most"-nak, azzal számol, azt jelzi ki.
Viszont szeretném az aktuális időhöz igazítani (elég a kliens ideje, nem kell time server).
Így arra gondoltam, hogy miután kijelzi az időpontot a PHP kóddal, utána simán csak futtatok egy JS szkriptet, és másodpercenként emelem az időpontot 1 mp-cel. És így úgy-ahogy meg is vagyok, az ebben lévő pontatlanság bőven megfelel a célnak. (De időközben rájöttem, hogy az egész formázós PHP kódot kell hogy futtassam külön újra és újra...)Találtam is egy egyszerű példát ehhez, amivel tudok dolgozni:
https://www.w3schools.com/js/tryit.asp?filename=tryjs_setinterval2Szépen is működik, csak előjött egyből az a gond, hogy csak az első elemnél csinálja meg ezt a frissítést (és a saját kódomban csak a következő 4 elem betöltése után indul el, első betöltésre nem - de ez majd kifilózom logokkal, hogy miért) , az összes többinél már nem.
Tehát ha a példakódban pl. még pár sorba beszúrom hogy<p id="demo"></p>
, akkor is csak az elsőnél történik meg a frissítés, ott fut le a szkript.
Pedig azt szeretném, hogy több helyen is lefusson, bárhol, bármikor.Rátaláltam az infóra, hogy HTML-ben az ID-knak egyedinek kell lenniük, így a fenti példakódnál csak az első "demo" ID-t használja, utána már nem valid. A getElementById így nem jó. Esetleg valami más getElementBy?
Hogyan tudom ezt megcsinálni, hogy az összes bejegyzésnél fusson a szkript, ugyanaz a szkript, de persze mindegyiknél a saját adatokkal?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2041, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest