- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Sikerült megoldani, köszönöm!

Viszont lesz még egy kérdésem ezzel kapcsolatban, de azt egy külön kommentben tenném majd fel, mert egy picit hosszabb.
Itt viszont még megkérdezném ezt:
Van több elem a lapon (0-tól végtelenig), és mindegyik bejegyzésnek van egy időpontja, amivel számolnom kell. Szeretném mindegyiknél pontosan kijelezni, hogy mennyi ideje lett bejegyezve. Ez a számolás már nagyon szépen megvan PHP-ben végig vezetve. Viszont fix időponttal számol, amikor betöltődik az oldal, azt veszi "most"-nak, azzal számol, azt jelzi ki.
Viszont szeretném az aktuális időhöz igazítani (elég a kliens ideje, nem kell time server).
Így arra gondoltam, hogy miután kijelzi az időpontot a PHP kóddal, utána simán csak futtatok egy JS szkriptet, és másodpercenként emelem az időpontot 1 mp-cel. És így úgy-ahogy meg is vagyok, az ebben lévő pontatlanság bőven megfelel a célnak. (De időközben rájöttem, hogy az egész formázós PHP kódot kell hogy futtassam külön újra és újra...)Találtam is egy egyszerű példát ehhez, amivel tudok dolgozni:
https://www.w3schools.com/js/tryit.asp?filename=tryjs_setinterval2Szépen is működik, csak előjött egyből az a gond, hogy csak az első elemnél csinálja meg ezt a frissítést (és a saját kódomban csak a következő 4 elem betöltése után indul el, első betöltésre nem - de ez majd kifilózom logokkal, hogy miért) , az összes többinél már nem.
Tehát ha a példakódban pl. még pár sorba beszúrom hogy<p id="demo"></p>, akkor is csak az elsőnél történik meg a frissítés, ott fut le a szkript.
Pedig azt szeretném, hogy több helyen is lefusson, bárhol, bármikor.Rátaláltam az infóra, hogy HTML-ben az ID-knak egyedinek kell lenniük, így a fenti példakódnál csak az első "demo" ID-t használja, utána már nem valid. A getElementById így nem jó. Esetleg valami más getElementBy?
Hogyan tudom ezt megcsinálni, hogy az összes bejegyzésnél fusson a szkript, ugyanaz a szkript, de persze mindegyiknél a saját adatokkal?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple MacBook
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -50% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Új AMD alaplap + Ryzen 5 3400g
- Samsung LE32R86WD 32 LCD TV 3 HDMI, DVB-T tuner (HD Ready)
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest