- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- One mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
pelyib
üzenetére
Kérnék szépen egy sanity check-et a lenti elgondolásra.
Felírom db-be a session_id-kat, adott user name onnét tudja majd, ha már be volt loginolva. Ha be volt loginolva, session_id() és session_start() hívásokkal "átkapcsolok" a régi session-re, és a $_SESSION[]-ben beállítom, hogy session logged out (valami változót majd kitalálok rá). Aztán újabb session_id() és session_start() hívásokkal visszakapcsolok a jelenlegi session-re. Az értelme annyi lenne, hogy egy időben egy user login csak egyszer lehessen aktív. Az újat mindig engedem, a régit automatán kidobom, és bánom is én, ha nem mentette az adatait, vagy olyasmi, elveszik minden. Tanuljanak rendet a nyavajások
Ami problémákat még kutatok:
1.
Session-öket adott scriptben cserélgethetek-e kedvem szerint akárhányszor, vagy azt a technikát illegal-nak minősítik későbbi verziókban? Egyenlőre éppen teszt scriptet írok kipróbálni, de ez a környezet csak php 5-ös. Eddig annyit találtam, hogy a session váltásnál lock-ot kap a web worker, ha a session éppen foglalt. Azon még gondolkodom, hogyan is van a session csere egy futó scriptnél. Aktuális webworker w1 fut egy session id-n s1. Amikor w1 session-t vált s2-re, és azon dolgozik, addig egy w2 beléphet s1-re? Vagy w1 megfogja s1-et és s2-t is?2.
Találtam session "kinyíró" scriptet itt [link] de a magam részéről egy ilyesmit:<?php
session_start();
session_unset();
session_destroy();
session_write_close();
setcookie(session_name(),'',0,'/');
session_regenerate_id(true);
?>
egyszerűen csak túl durvának találtam. A kiloginolt session tűnik elegánsabbnak, aztán hagyni a cookie, meg session változók meg minden olyasmit time-out-re futni a saját tempójában. Vagy teljesítményben jobban jöhet ki, ha explicite gyilkolok? A cpu-matek mit mondhat erről?Köszönöm a tippeket mindenkinek.
@instantwater
A streaming nagyon lassú. Nem videó, hanem csak fényképek, amiket base64-en küldök le stringekben - alkalmasint azt is darabokban xhr-en. Jó, tudom, websocket, de nem problémamentes az sem. Szóval igen, custom a stuff. Tudok rajta barkácsolni kedvem szerint, ha valami mókás ötletet kell kivitelezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- További aktív témák...
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest