- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
jattila48 #20014 üzenetére
"Márpedig az int main(int, char **) fv. éppen olyan közönséges fv., mint bármelyik"
Ez nem igaz, a main függvény végén lesz egy system exit call, vagy a return által visszaadott értékkel vagy default 0, amennyiben nem volt explicit exit hívás vagy bármi egyéb runtime error.A fentiek alapján látszik, hogy az exit code az nem adat átadásra szolgál, hanem a process befejézés állapotának a közlésére. Processek közötti kommunikáció vagy adatcsere az nem ilyen egyszerű. Erről itt találsz egy összefoglalót. A táblázatban az anonymous pipe, amit én is írtam a standard out, ami a te esetedben a bevált és használt megoldás. Bármi más az vagy lassabb lesz (pl. file-ok) vagy sokkal komplexebb (pl. socket vagy message queue-k). Persze ragaszkodhatsz az exit code megerőszakolásához is, ez a te dolgod.
A standard out-ra kerülő adat a visszatérési érték a php shell_exec és exec függvényénél is (a megkötések benne vannak a dokumentációban).
A windows vonatkozást én néztem be, sorry, figyelmetlenül olvastam a dokumentációt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Anime filmek és sorozatok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Motoros topic
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest